2777
2789

یاالله#  

یا_علی_اکبر# یا_علی_اصغر#  

یا_چهارده_معصوم#یاسکینه#  ‍ ‍ 

کیا با دلای پاکشون واسم دعا میکنن😢الهی به حق آبرو حضرت عباس و سیدالشهدا و تک تک عزیزان خدا دلاشون به بهترین شکل شادشه❤سلام💔🙏

خیلی التماس دعا دارم 

سلام

میشه دعا کنید و این آیه رو واسم بخونید😭😢😭🙏🙏💐💐💐💐💐

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ ﴿۹﴾

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْعَظِيم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

یک دنیا ممنون❤

الهی به حق خدایی خدا،حسین اصحاب اولاد و خاندانش،قرآن مجید،تک تک آفریده های خدا که دوسشون داره هممون حاجت رواشیم 

الهی آمین یا رب العالمین🌷

بچها میشه صلوات بفرستید و دعام کنید😢🙏

سکینه به معنی آرامش❤

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

التماس دعا

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

عزیزم برات خوندم ان شاءالله هرچی تودلته بهش برسی

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعات گردم گلم😢میشه خدا رو به امام حسین ع برای سلامتیم قسم بدی؟دعام کنی؟😢

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

خوندم  برات براي منم دعا كن محتاج دعام

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

تقدیم ب استارتر وبقیه دوستان  نامه بنویسین سبک شید مثل من...با کسی درددل نمیکنم جزامامم وخدامhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4349193/زیارت-حرم-امام-حسین-توسط-خادمین-ونامه-ب-آقا

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
تقدیم ب استارتر وبقیه دوستان  نامه بنویسین سبک شید مثل من...با کسی درددل نمیکنم جزامامم وخدام h ...

سلام 

دنیا دنیا ممنونم 

چطور تشکر کنم 

خود امام حسین(ع) اجرت رو بده 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
سلام  دنیا دنیا ممنونم  چطور تشکر کنم  خود امام حسین(ع) اجرت رو بده

قربونت عزیزدلم الان اسمشو آوردی طلبیدت .الان مستقیم باخودش حرف بزن راحت نامتو بنویس انقدر حس خوبیه   

بابت دعات ممنونم مهربون انن شاءالله