2777
2789
عنوان

مسافرت کیش

2148 بازدید | 27 پست

سلام دوستای گلم کسی میدونی کیش الان جزو جاهایی هس که وضعیت سفید اعلام کردن یا ن؟از لحاظ کرونا میگم

جایی ک من زندگی میکنم دااااغونه اوضاع,منم بخاطر سقطی ک دوماه پیش داشتم خیلی روحیه م خرابه دارم افسرده میشم شوهرم میگه سه چهار روزی بریم کیش مسافرت,خواستم ببینم نظر شما چیه دوستان؟میشه برم؟کسی خبر داره اوضاع کیش چطوره؟اصلا جاهای تفریحیش بازن یا ن؟

عزیزم نرووو

چطور می تونی به هتلا و مسافرخونه ها اطمینان کنی پاکن؟

بعد الان کیش اوج گرماست

شهریور بهتره

من پارسال تیر رفتم دااشتم می مردم

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4417518/

ممنون-م

با اجازه اسی

دوستانم لطفا کمکم کنین🙏🙏🙏🙏❤

دعاتون می کنم

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیشم نیا مابندریم اوضاع خیلی خرابه هرروز تعداد بیشترمیشه خواهش میکنم فعلا قیدسفربزن همه مادلمون سفرم ...

اگه اوضاع خوب نیس ک اصلا نمیام,خودم چن ماهه قرنطینه م هیچ جا نرفتم