2777
2789
عنوان

عکس کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 237 پست
ن یه دختر ورزشکاره

👍👍😌😌

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
منکه ندیدم فقط یدفعه دیدم یه عده دارن فحش میدن. واقعا؟ یعنی جذاب نبود؟ اما دلم نمیاد عکساش از گوشیم ...

خب عزیزم تو بهش علاقه داری ک بنظرت جذابه.

ولی حالا بعضیا خیلی تند رفتن اما نظر اکثررشون این بود ک خوب نیست.

ب این رفتارش با توهم ک بعد ۴ سال دوستی عین غریبه ها برخورد کرده معلومه اخلاقم نداره.

ی مدت دیگه ک بهش فکر کنی خدارو شکر میکنی ک بیخیالش شدی.

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره همینو بگو 😃خواهرم ۴۵ سالشه پسرش ۲۰ سالشه عین دخترای امروزی میمونه بلا همه چیو هم بلده 😂هر جام ...

چه قشنگ گفتی دمت گرم من ۱۹ سالمه مامانم ۵۰ خیلیم به خودش میرسه برام مثه یه دوسته تمام زندگیمو حتی پسرایی که روشون کراش زدمو میدونه انقدر باهام خوبه که مامانمو گاهی به دوستام ترجیح میدم منم زیاد دیدم میگن ۱۸ سالمه و متاهلم اما کمتر از ۲۵ نمیخورن بعد من عکس میزارم میگن ۱۵ میخوری 😐😂 متاسفانه ازدواج تو سن پایین خیلی عادی شده و این خیلی بده  قبلا زوری بوده الان به خواست خودشونه 🤔 من خواستگار زنگ میزد بابام ناراحت میشد میگفت بچه من هنوز با یه بستنی ذوق میکنه چه وقت شوهرشه 😂😂

😂😂😂😂😂😂  اخلاق::: بشدت متعصب و غیرتی = با سیاست ولی خیلی مهربون= بشدت حسودددددد روی خانوم ...

🤤🤤🤤😂😂😂😂😂😂😂 شوخی کردم ابجی الکی گفتم سر به سرت بزارم بخندی دورت بگردم 

مثلا من ادم شناسم🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭😭🤪🤪🤪🤪🤪😜😭

فدات شم جیگر  اتفاقا درست گفتی میبوسمت😚😚😚

قربونت بشم من نفسسسس😘😘😘😘😙😙😙😙😚😚😚😚😚😚😚😋😋😋😋😁😁😁😁😁 این بوسم بزار رو چشمات 😘😘😘😘😘😚😚😚😚😚😍😍😍😍😍😁😁😁😁😋😋😋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🥀🥀🥀🥀🌹🌹🌹⚘⚘⚘⚘⚘💐💐💐💐💐