بچه ها میخوام عکس کراشمو بفرستم بگین چه شکلیه فقط قبلش یه سوال داره من تا حالا عکس نفرستادم اگه عکس بفرستم تو اینجا می تونم پاکش کنم بعدش؟ چون میترسم بزارم بعدش نتونم پاکش کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آره همینو بگو 😃خواهرم ۴۵ سالشه پسرش ۲۰ سالشه عین دخترای امروزی میمونه بلا همه چیو هم بلده 😂هر جام ...
چه قشنگ گفتی دمت گرم من ۱۹ سالمه مامانم ۵۰ خیلیم به خودش میرسه برام مثه یه دوسته تمام زندگیمو حتی پسرایی که روشون کراش زدمو میدونه انقدر باهام خوبه که مامانمو گاهی به دوستام ترجیح میدم منم زیاد دیدم میگن ۱۸ سالمه و متاهلم اما کمتر از ۲۵ نمیخورن بعد من عکس میزارم میگن ۱۵ میخوری 😐😂 متاسفانه ازدواج تو سن پایین خیلی عادی شده و این خیلی بده قبلا زوری بوده الان به خواست خودشونه 🤔 من خواستگار زنگ میزد بابام ناراحت میشد میگفت بچه من هنوز با یه بستنی ذوق میکنه چه وقت شوهرشه 😂😂