2777
2789
عنوان

عکس کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 237 پست
والا مامان منم کراش رو بلده چه ربطی به دهه داره توروخدا همه چیو به هم ربط میدین 🔫😒

آره همینو بگو 😃خواهرم ۴۵ سالشه پسرش ۲۰ سالشه عین دخترای امروزی میمونه بلا همه چیو هم بلده 😂هر جام میره خواستگار داره 🤐اصلا به سنو سال نیست .نمیدونم چرا برا ایرانیا انقد قضیه سنو سال مهمه 😃تازه فهمیدم به لطف حاکمیتی که داریم جامعه داره به سمت زمان قاجاری پیش میره .دخترا تو سن ۱۳ سالگی ازدواج میکنن بعد عکسشونو که میزارن من باور نمیکنم اینا زیر ۲۰ سال باشن .عقاید و طرز تفکراتشونو که دیگه نگو از مامان بزرگ من عقب اقتاده ترن .همه ذوقشون اینه شوهره ۲۰ سال بزرگتر دارن با چند تا بچه .😃اصلا هیچی از زندگی نمیدونن اما فکر میکنن خیلی میدونن .چون هیچ جا نرفتن که بگردن کل زندگیشون شوهر ۲۰‌سال بزرگتر بوده با خاطرات تالار زایمان 😄

خيلي پسر با وقاریع بش بگم؟؟؟؟

عه اگه راس میگی بگو اسمش چیه چی میخونه کدوم شهره

استارترو بچه گیراوردی😆😉😂😂😂

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید نمي دونستم بايد از شما اجازه بگیرم🙄🙄

از  منم  اجازه  بگیر😆😆بگو  اجااااازه  سارا  خانم؟!😃☝

بعد  منم ممکنه اجازه بدم  ممکنه اجازه  ندم😌😌😌

فهمییییییدی؟!

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
نخیر باید بش بگم  استارتر لطفا دیگه طرفش نرو  ما نشون شده ي هميم

اوهوع نگو که استارتر خودشو‌میکشه😂

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
اذیتم نکنین خدایی😥 اصن میخام تاپیکمو بحذفم چجوری باید حذفش کنم؟

چقدررر  ساده ای🤣🤣🤣🤣🤣

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
پروفایلت خودتی؟ 😍

نه😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی