2777
2789
عنوان

مادر شوهر

253 بازدید | 11 پست

بگین من چی کار کنم مادر شوهر انتظار داره ما هرجا میرم مسافرت اونم با خودمون ببریم شوهر داره ولی شوهرش زیاد احلش نیست ولی شوهرم مسافرت دوست داره زیاد حال وقتی خودشون میرن شوهرم توخونه نباشه دوست نداره من باهاشون برم بچه هام اذیت میکنن به شوهرم نمی تونم رک بگم 🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توبودی چی کار می کردی

یه بار دوبارش لطف درحقش.ولی دیگه نه مدام .بعدشم با وحود این که ۴۵سالشه جوونه پیر نیست که بگی طوری نیست و دوسه سال دیگه میمیره.به شوهرت بگو ولی محترمانه

بهش بگو عزیزم من دوست دارم خودمون دوتا باشیم فقط .مادرت باشه برا یه وقت دیگه.بعدم دوتایی که رفتین کاری کن هیلی بهش خوش بگذره ولی وقتی مامانش هست زیاد خلاق نباش بذلر بدم بگذره طوری نیست.اینطور شوهرت خودش میفهمه همه جا مامانش لزومی نداره باشه و کم کم بدون این که اون بلد باشه میرید سفر

بهش بگو عزیزم من دوست دارم خودمون دوتا باشیم فقط .مادرت باشه برا یه وقت دیگه.بعدم دوتایی که رفتین کا ...

شوهرم زیاد نمی خاد بره ولی وقتی تنهایی گیرش می ندازه میگه زنتو میبری من همش توخونم تو مثلا پسرمی🤨