مشکل اینه نمیتونم بچه بدارم پیش شوهرم خودم تنها برم خونمون سر بزنم بیام یا با مادرم برم بیردن ولی بچه نبرم شوهرم بگیرش تا برگردم بنظرت کوتاه بیام یا نه مقاومت کنم در برابر تصمیمش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چرا نمیتونی؟ بلد نیس بچه داری؟ اگه مخالف این تصمیمی یکی دوبار بزار پیشش در حد کوتاه یک ساعت ا ...
نه اخه مادرم خیلی تتها خواهر نداره خواهرها خودمم باهاش جایی نمیرن بیان من بچه اولشم من همجا باهاش میرفتم بیرون خرید اکثرا خونشون بودم ولی بعد این اتفاق دیگه نه بنطرت چکار کنم با مادرم صحبت کنم روال زندگیم تغییر کرده دوستم ندارم زندگیم جنگ دعوا بیفته سر این تصمیم شوهرم موندم چکار کنم
خب همینارو به شوهرت بگو بنظرم تا اخر عمر که نمیشه با پدر مادر اینجور موند کم کم شروع کنید ول ...
باشه عزیزم مرسی ولی بنظرت کی بهتر زمانش صحبت کنم باهاش والا دور پدر مادرش خط کشیده بود تا اخر عمر تا دو هفته پیش زنگ زدن گریه اینا رفت فکرم کرد اتفاقی افتاده ولی دیگه ندیدم تا الان اسمشون بیاره گعت قبلا برام خیلی احترام مهم بود الان اولویت زندگی خودمه