ماهی__m مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 1075 عنوان استرس😓😓😓 86 بازدید | 4 پست سلام من چندین ماهه استرس گرفتم... بعدش رفلاکس معده و الانم خون داخل دستشویی ام دیدمچه راهکاری برای ازبین رفتن استرس دارین...کمکم کنین💚💚😓🙏🏼🙏🏼 برگی افتاده ام بر زمین، خدایا منو ببین 🍃 خدایا شکرت به داده ها و نداده ها. 1399/03/03 | 11:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آخرشاهنامه عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 167 ورزش رو شروع کن نذار ریشه بزنه به وجودت..روانشناس تو خانه های بهداشت محله هست معمولا رایگان هم هست برو حتما
ماهی__m مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 1075 ورزش رو شروع کن نذار ریشه بزنه به وجودت..روانشناس تو خانه های بهداشت محله هست معمولا رایگان هم هست ب ... اخه الان کرونا هست.... نمیتونم برم هرجایی... تو خونه زندانی هستم... برگی افتاده ام بر زمین، خدایا منو ببین 🍃 خدایا شکرت به داده ها و نداده ها.
آخرشاهنامه عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 167 اخه الان کرونا هست.... نمیتونم برم هرجایی... تو خونه زندانی هستم... تو خونه ورزش کن..بی نهایت موثره.کتاب از حال بد به حاب خوب رو دانلود کن..تمریناتش رو بنویس و کتبی انجام بده.از مشاورم بهتره..
ماهی__m مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 1075 تو خونه ورزش کن..بی نهایت موثره. کتاب از حال بد به حاب خوب رو دانلود کن..تمریناتش رو بنویس و کتبی ا ... ممنونم💜 برگی افتاده ام بر زمین، خدایا منو ببین 🍃 خدایا شکرت به داده ها و نداده ها.