2777
2789
عنوان

اونایی که به اینستا واردین

73 بازدید | 6 پست

من اینستا ندارم حالا برنامشو ازگوشی داداشم حذف کردم الن فالووراش و اینا پریده یا اگه دوباره نصب کنه فرقی نداره

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

برمیگرده 

خودتو خسته کردی😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
برمیگرده  خودتو خسته کردی😂🍭

وای از دست این پسر که کلی واسه من قسم وایه ردیف کرد

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای از دست این پسر که کلی واسه من قسم وایه ردیف کرد

باید دیلیت اکانت کنی

حالا چکارش داری ولش کن🍭☹

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
باید دیلیت اکانت کنی حالا چکارش داری ولش کن🍭☹

من خودم از این فضا متنفرم اینم سنش کمه انقد ادمای عجیبو فالو کرده بود که نگو .....

من خودم از این فضا متنفرم اینم سنش کمه انقد ادمای عجیبو فالو کرده بود که نگو .....

آها نگا برنامه هم نباشه تو گوشیش از گوگل میشه بری تو اینستا

پس بهش توضیح بده چجوریداستفاده کنه حذف کردن فایده نداره🍭

آها نگا برنامه هم نباشه تو گوشیش از گوگل میشه بری تو اینستا پس بهش توضیح بده چجوریداستفاده کنه حذف ...

نمیدونم به مامانم بگم یانه بهش اعتماد ندارم

2790
2778
2791
2779
2792