من قراره برم جایی حالا صورتم در حد جنگل امازون مو داره این چن وقت قرنطیه ارایشگاه نرفتم حالا به نظرتون اریشگاه برم؟یا خودم دس بکار شم ؟اینم بگید چجوری تو خونه بایه روش راحت اصلاح میکنید؟میسی🥰
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
من که جرأت نمیکنم برم .الان 4ماه و نیمه نرفتم اصلاح. خودت انجام بدی بهتره .ابروهاتو عقط مرتب کن بعدبا مداد و سایه خوشگل کن صورتت هم اگه موم داری بزن اگه نه ژیلت دیگه.
من که جرأت نمیکنم برم .الان 4ماه و نیمه نرفتم اصلاح. خودت انجام بدی بهتره .ابروهاتو عقط مرتب کن بعدب ...
درحالت عادیم خودم ابروهامومرتب میکنم چون ابرو هام خیلی پهن نیست اصلاح صورتم واسه مامانم و خواهرام انجام میدم ولی واسه خودم تا حالا نه
من که جرأت نمیکنم برم .الان 4ماه و نیمه نرفتم اصلاح. خودت انجام بدی بهتره .ابروهاتو عقط مرتب کن بعدب ...
زیلتو میترسم چون موهای صورتم ضخیمه ضخیم تر شه
من موهای صورنم ضخیمه سه سال ژیلت میزنم اصلا ضخیم نمیشه به شرطی که به روش درستش انجام بدی میتونی خود ...
روش درست چیه؟
صورتت و ژیلت کاملا خشک باشن و پوست کاملا پاک باشه (آرایش و کرم و.... نداشته باشه ) تیغ رو در جهت مو حرکت بدی و خلاف جهت رویش مو نکشی از ژیلت بانوان ۲ یا ۳ تیغ استفاده کن و صابون هم نداشته باشه