بچها چیکارکنم؟کمکم کنید.خواهرم تازه زایمان کرده فردا شب میخاد شام بده همه خانواده رو دعوت کرده. از ی طرفم میخاستیم ۲ روز تعطیلات رو بریم روستا.الان که خواهرم دعوت کرده به شوهرم میگم بریم اونجا شام واجب تره فرداش میریم روستا.قبول نمیکنه میگه ن نمیتونم.چیکارکنم؟چجوری راضیش کنم؟
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
گفتم بهش نمیاد میگه بخاطر ۱روز این همه راهو برم برگردم.
بگو بمون هفته بعد ۱۴ ۱۵ ۱۶ تعطیله بریم روستا
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خاهرم ناراحت بشی چی؟اونموقع میگه من دعوت کرده بودم نیومد رف تفریح.یجوری بی احترامی حساب نمیشه؟😔 بخ ...
خودت الان به خواهرت زنگ بزن جریان بگو.بگو زودترازشما برنامه ربخته بود.دوتاخواهرکه این حرفا باهم ندارید.اوقات خودت وشوهرت تلخ نکن.مطمئن باش کشش بدی وبحث بشه نه روستا میرید نه خونه خواهرت.