2777
2789
عنوان

اگزما

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 33 پست
منم دارم فقط مرطوب کننده بایودرما خوبش کرد...عالیه با ۳ بار زدن درست میشه

عکسش میفرستین

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به سن و سال نیس  مشکل نگفتم  گفتم درست کار نمیکنه  علتش هم غذاهاییه که با روغن ...

آهایعنی همون حساسیت به غذاست من الان دقیقانمیدونم بچم به چی حساسیت داره دوماهه دور لبش خشک وقرمزمیشه

چجوری؟ یعنی چربی یا خشکی کبد یا چی

چربی دورشو میگیره 

و چون کار کبد تولید صفراس 

باعث میشه با اختلال کار کنه و صفرای زیادی تولید کنه 

صفرای زیاد هم باعث خشکی پوست بدن میشه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

من کلوبتازول استفاده کردم اثری نداش

کلو و مشابه هاش کورتون دارن و با قطعش 

باعث میشن شدیدتر برگرده 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

تاحالا از کرم ثمینم استفاده کردین؟

نه من به این کرمها اعتماد نمیکنم....ی بار بجای این پریما ایرانی گرفتم ....افتضاح بود با اینکه گرونه و مارک معروفی هست...بدتر کرد

میخای خوب شی این راه حلشه خیالت راحت....از نوزاد تا بزرگسال میتونن اسفاده کنن...فرانسوی هستش

بچه ها سلام...🙋‍♀️
نه من به این کرمها اعتماد نمیکنم....ی بار بجای این پریما ایرانی گرفتم ....افتضاح بود با اینکه گرونه ...

واقعا یکی بهم گفت که کرم ثمین خیلی بهتره 

ممنون عزیزدلم ایندفعه از این کرم میگیرم 😘