2777
2789

اگزما دلیلش خوب کار نکردن کبده 

اول باید اونو اصلاح کنین بعد

کرم موضعی فقط موقتا جلوی خشکی رو میگیره 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=138038900]اگزما دلیلش خوب کار نکردن کبده  اول باید اونو اصلاح کنین بعد کرم موضعی فقط موقتا جلوی خشکی رو ...[/Q

من قبلا ازمایش دادم خداروشکر مشکلی نداشتم فقط همین خشکی پوستم با اگزما اذیتم میکنه 

یعنی بچه ای که اگزماداره هم مشکل کبدداره

به سن و سال نیس 

مشکل نگفتم 

گفتم درست کار نمیکنه 

علتش هم غذاهاییه که با روغن بازاری درست میشه 

فست فودها و غیره 

حالا شاید بگین بقیه چرا نمیگیرن 

چون ساختار بدنی بعضیا حساس تره 

اونا رو کنار بذارن

خوب میشن 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

[QUOTE=138038900]اگزما دلیلش خوب کار نکردن کبده  اول باید اونو اصلاح کنین بعد کرم موضعی فقط موق ...

چه آزمایشی ؟

هیچ آزمایشی نمیتونه بگه کبد شما داره چجوری کار میکنه 

فقط سونو 

وازلین بدون عطر و بو (مثلا فیروز که درش صورتی هست) شب بزن بعد کیسه فریز بپوش .روی کیسه جوراب بپوش که کیسه از دستت در نیاد. عالی میشه.

من هم اگزمای شدید دارم. 

در طی روز هم هر وقت دستمو میشورم بعدش وازلین میزنم. خیلی خوبه.

اگزما دلیلش خوب کار نکردن کبده  اول باید اونو اصلاح کنین بعد کرم موضعی فقط موقتا جلوی خشکی رو ...

چجوری؟ یعنی چربی یا خشکی کبد یا چی

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗