2777
2789

الگوهای عروسک رو دانلود کن بقیه اش دیگه خیاطیه

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بخوام عروسک ۲ متری درست کنم باید تا چه سایزی کپی بگیرم؟

خدایا ما را از این جهان نبر مگر انکه تو از ما راضی باشی

با دست میدوزین یا چرخ خیاطی؟ اگه بخوام بدوزم و یکم فاصله بذارم واسه پر کردن و برگردوندن چقدر بذارم

بعد از اینکه پارچه رو برگردونم چطوری قسمت جلوش بدوزم که پیدا نباشه؟

بعد از اینکه پارچه رو برگردونم چطوری قسمت جلوش بدوزم که پیدا نباشه؟

خیلی ریز باید کوک بزنی طوری که نخ رو از لای اون قسمتی که تا کردی رد بشه

یا نخ نامرئی استفاده کن کلا هم ۵_۸ سانت بیشتر نباشه

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
با دست میدوزین یا چرخ خیاطی؟ اگه بخوام بدوزم و یکم فاصله بذارم واسه پر کردن و برگردوندن چقدر بذارم

حتما با چرخ بدوز الیاف خارج نشه حتی ۲ بار دوخت برو واسه محکم کاری

کمترین مقداری که میتونی جا بزار در حدی که بتونی کارو برگردونی

اگه بخوام عروسک ۲ متری درست کنم باید تا چه سایزی کپی بگیرم؟

با یه نرم افزار الگوت رو ۲متری کن بعد ۴ قسمتش کن هرکدوم رو سایز آ۲ یا آ۳ کپی کن بعد الگوهات رو بهم بچسبون کپی ۲ متری بخای بگیری گرون میشه

با یه نرم افزار الگوت رو ۲متری کن بعد ۴ قسمتش کن هرکدوم رو سایز آ۲ یا آ۳ کپی کن بعد الگوهات رو بهم ب ...

سلام خیلی خیلی ببخشید نرم افزاری که گفتین باهاش الگو رو ۲ متری کنم تو بازار پیدا نکردم اسم برنامه رو ندارین؟

سلام خیلی خیلی ببخشید نرم افزاری که گفتین باهاش الگو رو ۲ متری کنم تو بازار پیدا نکردم اسم برنامه رو ...

فتوشاپ اگه دارین

اگه نه هم بدین این کامپیوتریها واستون انجام‌میدن