2777
2789
عنوان

حق طلاق دارین؟

328 بازدید | 36 پست

من خودم ادمی هستم که به مهریه زیاد توجه نمیکنم(چون اخرش هم کم میکنن یا اینقدر اذیت میکنن تا ببخشی یاهم طرف میره زندان)ولی اینقدر رو حق طلاق حساسم چون احساس میکنم حقم پایمال میشه و اگه نخوام با کسی زندگی کنم با جمله(نمیخوام طلاقش بدم روبه رو نشم چون حالت تهوع میگیرم)همه جای دنیا حق هردو طرفه والا

تعداد رای : 32
نظرسنجی
حق طلاق دارم
6
18%
حق طلاق ندارم
18
56%
مجردم ولی حق طلاق نمیگیرم:/
2
6%
مجردم ولی حق طلاق میگیرم
6
18%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندارم ولیریبار ب شوهرم گفتم ک حق طلاق بده بهم داش پاره پوره میکرد خودشو🤨🤨🤨

باید همون اول بگی 

که هنوز خرت از پل نگذشته

وگرنه بعد ازدواج یه جوری باهات رفتار میکنن انگار دارن بهت لطف میکنن😒

ندارم و الحمدالله تاحالا فکر نکردم که کاش داشتم.

ولی خب با این وضع جامعه اگه بتونی حق طلاقو بگیری که عالیه حتی شده به جاش مهریه خیلی سبک بذاری

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نه ندارم بنظرم همیشه پیشگیری بهتر از درمانه. موقع ازدواج اگه حواسمون باشه کیو انتخاب میکنیم خیلی به ...

بخدا خیلیهارو میشناسم با این دید ازدواج کردن الان همشون کلافه ان(طلاقم زیاد شده)

شوهر من وایساده بود داشت عقد نامه رو میخوند جاییش ننوشته باشه حق طلاق با منه  انقدر حساسه رو این مورد 

همه به اسم منه حالا میگفت وکالت بهم بده همه چیزو گفتم حق طلاق و بده همه رو به نامت کنم بازم پشیمون شد ... مردا خیلی حساسن رو حق طلاق حق هم دارن خود من اگه حق طلاق داشتم فردای عروسی طلاق گرفته بودم .. بخوای به این مورد فکر کنی مشکل میشه ازدواجت

دخترم تمام زندگی من
خب دید خالی ک بدرد نمیخوره حتما انتخاب درستی نکردن

اتفاقا وقتی میرفتن تحقیق یه جوری از خاستگارشون تعریف میکردن (و واقعا انگار ادم حسابی بودن)اما زندگی دوستامو سیاه کردن😐دوتاشون هنوز گرفتاره یکیش تا حد فیلم قرمزه😨

شوهر من وایساده بود داشت عقد نامه رو میخوند جاییش ننوشته باشه حق طلاق با منه   انقدر حساسه رو ...

نه، یه پسر اگه دوست داشته باشه بهت مطمعنه تازشم کسی که حق طلاق میخواد(بیشتر ادماش مهریه سبک میزارن)چون واقعا بخاطر طلاق ازدواج نمیکنن اما این حق میخوان

اتفاقا وقتی میرفتن تحقیق یه جوری از خاستگارشون تعریف میکردن (و واقعا انگار ادم حسابی بودن)اما زندگی ...

عزیزم زندگی که قراره از هم بپاشه میپاشه ربطی به حق طلاق نداره بعدشم تو این مردا رو نمیشناسی اگه بخوان اذیت کنن با هزاران سکه مهریه و حق و طلاق و .. همه چی باز اذیتت میکنن.. من دوستم حق طلاق داشت سریع هم طلاقشو گرفت هم مهریشو اما روزی نیست اسید نپاشن رو پاشینش یا تهدیدش نکنن... تازه طرفش به نسبت خنگ بود و ینه اگه زرنگ باشه که دیگه هیچی

دخترم تمام زندگی من