2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس داشتی تاپیکامو بخون💜

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

،😂😂

من یکی خیلی وقت پیش دیدم

یه پسری به دوستش گفته بود:تو کردی

اونم گفته بود:نبخدا کیو؟

گفته بود احمق میگم تو kordi? 

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

خب 😈

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
این طنز بود؟ من باین سینه میزنم گریه میکنم این چیش طنز بود

,من اولش نگرفتم

یارو فارسی رو لاتین تاپیک کرده

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

نگو ک الان توقع داری برم نیم ساعت ت نت بچرخم دوباره بیام اینجا عکس بزارم  نگو ک ناراحت میشم  

تو نیستی یه حس معمولی😻♥️آره همیشه همه کِس من بودی💫💋تو واسه من قشنگ ترین حسیو👻🔗باهم ما به جاهای قشنگ تر میرسیم🙃💞
دیگ 6 صب ممغزم همینقد جواب میده الن گرفتم    

😕😕😕

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
دیگ 6 صب ممغزم همینقد جواب میده الن گرفتم    

😂😂😂

واای اولی  از صفحه چت لاین بود یادش بخیر چ گروه های باحالی داشتم توش

اسکار ناب ترین امضا میرسه به تو 😂😆😆😆😆

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>