2777
2789

نترس.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یا میترسم وسط عمل ب  هوش بیام یا کلا ب هوش نیام

حالا هرعملی .شده فوبیا برام

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
من سزارین شدم ولی با بی حسی

من طبیعی.کلا ازعمل میترسم 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
برم یا نه واسه عمل 

به نظرم نگرانیت خیلی بی مورده.در صورتی که فشار خون و مشکل قلبی نداری چرا به هوش نیای؟هر چند خیلیا این مواردم دارن و مشکلی براشون پیش نمیاد و خیلی نادره

ولی خیلی دوس دارم عمل کنم چهره ام تغییر میکنه اطرافیانمم همه عمل کردن 

اره خوبه.من پول ندارم ولی اگ داشتمم عمل نمیکردم بخاطد ترسش

ولی واقعا ادم زیباتر میشه

منم یا میترسم وسط عمل ب  هوش بیام یا کلا ب هوش نیام حالا هرعملی .شده فوبیا برام

وای😂تا حالا یکنفرم وسط عمل به هوش نیامده.عزیزم همیشه مقدار بیهوشی که واسه عمل استفاده میشه برای یکساعت بعد از عملم در نظر میگیرن که بیهوش باشی

وای😂تا حالا یکنفرم وسط عمل به هوش نیامده.عزیزم همیشه مقدار بیهوشی که واسه عمل استفاده میشه برای یکس ...

من ازین مورد نمیترسم

فقط ازینکه بهوش نیام

واون لحظه ای ک دارم بیهوش میشم ترس دارم 

پسرم دنیامه