2777
2789
عنوان

استیکر بوس

440 بازدید | 9 پست

یه مدت بود اخلاق همسرم تغییر کرده بود 

تقریبا ۳ماه چون نه تلفن مشکوکی داشت نه بیرون میرفت سر کرونا بخاطر همین اصلا شک نکردم بهش

بعد که کارش شرو شد اول ماه رمضون دیدم برا روزه گرفتنم یهانه جویی میکرد تا شب قدر که خیلی تصادفی هم تو حافظه گوشیش دوسه تا استیکر و جیف بوس دیدم حافظه ایکه شوهرم فرستاده  ولی چتش پاک شده بود باز گوشیشو گشتم یه عکس دختر  دیدم که انگار از رو پروفایل واتس آپ شوهرم عکس گرفته بود 

دیگه به همسرم نشون دادم دختررو گفت همکارمه که دوست دوستم برای کنجکاوی شمارشو تو گوشی من زد عکسشو نشونم بده حالا اون دوستشم زنش بارداره که شوهرم میگه یه دوستی کاری و اجتماعیه

وری برااستیکرا جوابی نداشت وکلا منکرشد 

که یادم نمیاد

اونشب جمع ‌کردم ‌ برم یه بچه ده ماهه ام دارم

بخاطراون دلم نیومد برم شوهرمم کلی التماسم کرد

گفت علت همه کاراراش  بخاطر جلب توجه برای من بوده که خیلی غرق بچه بود ازون موقعم خیلیخوب شده همش میخواد جبران کنه

ولی این مسله حل نشده توذهن من موند وسختمه که باز بهش اعتماد ‌کنم ولی بخاطر بچم هیچی نمیگم

نظرتونوبگید به نظرتون چکار باید بکنم 

خیلی ذهنم درگیر و آروم نمیشه

خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت چی فکر میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
خودت چی فکر میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

خودم حس میکنم چیزی بوده که تازه داشته شروع میشده شاید درحد یه هفته که شوهرم پشیمون شده از کارش

خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم
خدا دوست و از مردای ایران نگیره  که هر گندی میزنن میندازن گردن دوست و همکار...!

دقیقا چون خودم اونجا کار میکردم قبلا وبا کارگزینیش دوستم به شوه م گفتم زنگ میزنم میگم

منم چند تا مورد هیچ وقت تو زندگی واسم واضح و حل نشد بی خیال شدم  چیزی هم نبود فقط رفتاراش مشکو ...

فقط دارم دعا میکنم بخاطر بچم از سر کنجکاوی و بی توجهی من بهش بوده باشه ‌

خودم حس میکنم چیزی بوده که تازه داشته شروع میشده شاید درحد یه هفته که شوهرم پشیمون شده از کارش

تو یه هفته به نظرت برای هم استیکر بوس میفرستن خیلی ساده ای 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
تو یه هفته به نظرت برای هم استیکر بوس میفرستن خیلی ساده ای 

یعنی منظورت اینه که ممکنه باهاش رابطه  داشته

اخه شوهرم تعطیل میشه خونه سر‌کارم که کلا زنگ میزنم خونس تعطیلیارم که اصلا تنها جایی نمیره