بهارے۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1025 عنوان دردکمر😑 71 بازدید | 3 پست بچهامن دوماهه ک پریودیم تاخیرداره رفتم دکترنمیدونم مدرکاشونوازکجامیگیرن😑😑😑ازسال 97ک اقدام کردم تاالان موب موهمه چیوگفتم بعدم گفتم الان دوفاستون مصرف میکنم یه کلمه گفت مصرفش کن تموم شدبازبیا😐همین... الان 3تادیگه قرص مونده ک تموم بشه کمردرددارم شبی پایین کمرم دردمیکنه ب نظرتون عوارض قرصه؟اونایی ک مصرفش کردین چندوقت بعدمصرفش پری شدین؟ بی بی چکم یه هفته پیش زدم منفی بودمیدونم باردارنیستم 1399/03/03 | 02:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشیک عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 179 پمادعجیب بزن عالیه خانمه طب سنتی داروسازه خودش درست میکنه شمارشومیدم یه مشورت کنیدباهاش انشالله نتیجه گرفتی حتما دعام کن
آشیک عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 179 پمادعجیب بزن عالیه خانمه طب سنتی داروسازه خودش درست میکنه شمارشومیدم یه مشورت کنیدباهاش انشالله نتیجه گرفتی حتما دعام کن ۰۹۲۴۰۲۰۶۹۲شماره خانمه اس
هرنو عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 145 پمادعجیب بزن عالیه خانمه طب سنتی داروسازه خودش درست میکنه شمارشومیدم یه مشورت کنیدباهاش انشالل ... ارمنم گرفتم عالی بوداصلامعجزه میکنههم براپا هم بداکمرخوبه ارزون هم هستش