2777
2789
عنوان

فانتومم بیاید

165 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها خیلی عصبیم بیاید کمکم

من چن روز خونه مادر شوهرم بودم اونجا کسی جز خودشون دوتا یعنی پدرشوهرمادرشوهرم تو یه خونه بزرگ زندگی نمیکنه و بخاطر همین من و نامزدمم هرروز صبح تو باغشون میچرخیدیم گل میکاشتیم نامزدم میرفت سدکار باهم غذا میخوردیم و کلا وقت رسیگی به نامزدمو زیاد داشتم حتی تموم لباس کاراشو از بیکاری با چرخ دوختم و شستم و کلا تایمم برا اون بود 

امشب اومدیم خونه ما خواهرام و همه اینجا بودن نامزدمم با شدهر خواهرام تخته نرد بازی میکرد بعدم من رفتم تو اتاق حاشو درست کردم پنجره رو باز کردم تا خنک بشه اتاقو مرتب کردم ساعت۱ رفتم پیشش گفتم عزیزم جات آمادس میخوای بخوابی

اومد تو اتاق و خیلی ناراحت گرفت خوابید حتی شب بخیرم نگفت

ادامه داره

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

بهش تو واتس اپ پیام دادم چیزی شده میگه آره تا وقتی خواهرات هستن من چیکاره ام

بچه ها ینی من کم کاری کردم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا نرفتی پیشش بخوابی

مامانمینا اجازه نمیدن با اینکه عقدیم

اونم شش ماهه کنار اومده الان بهونه میگیره

گلم اقایون از محبت و رسیدگی بیش از حد خوششون نمیاد احساس بچه بودن بهشون دست میده 

احساس میکنم چون چن روز تایمم مختص به خودش بود داره حسادت میکنه چون من خیلی مشغله دارم فقط این چن روز گفتم بیکارم کنارش باشم یکمی از لحاظ روحی ساپورتش کنم

خب این چندروز که پیشش بودی دوست داشت بیشتر کنارش باشی

اره توقع داشت کنارش بمونم خب نمیشه که ما رسم نداریم کنار هم بخوابیم

مامانمینا اجازه نمیدن با اینکه عقدیم اونم شش ماهه کنار اومده الان بهونه میگیره

وااا چه عجیب ..خب معلومه طاقتش سر میاد زن عقدیشی خب..اصلاپدرمادرتو درک نمیکنم.اگه بدشون میاد خب زودتر عروسیتونو جور کنن برین سرخونه زندگیتون..خونه اونا چیکار میکردین؟اونجاهم جدا میخوابیدین؟

وااا چه عجیب ..خب معلومه طاقتش سر میاد زن عقدیشی خب..اصلاپدرمادرتو درک نمیکنم.اگه بدشون میاد خب زودت ...

نه خونه اونا کنار هم میخوابیدیم شوهرمم به شدت گرم مزاج هستن

اره توقع داشت کنارش بمونم خب نمیشه که ما رسم نداریم کنار هم بخوابیم

ماهم رسم نداریم

ولی باهاش صحبت کن قانع بشه

6 ماه کنار اومده چندماه دیگه هم روش

هرگز با احمق‌ها بحث نکن. همیشه بگو بله حق با شماست😉
ماهم رسم نداریم ولی باهاش صحبت کن قانع بشه 6 ماه کنار اومده چندماه دیگه هم روش

اگه این کرونا لعنتی نبود الان عروسی گرفته بودیم به شدت گرم مزاجه 

پس براهمینه که الان سختشه انگار توکتش نمیره ..حقم داره

خب من این وسط چه تقصیری دارم باید تعادلو برقرار کنم اونم زورش ب من رسیده

اگه این کرونا لعنتی نبود الان عروسی گرفته بودیم به شدت گرم مزاجه 

اوه اوه پس بخاطر همینه

حالا ان شاء الله به زودی عروسی میکنین

خوشبخت بشی گلم

هرگز با احمق‌ها بحث نکن. همیشه بگو بله حق با شماست😉