2777
2789
عنوان

شپش.کم....ک

1825 بازدید | 25 پست
دختر دوستم که پیش دبستانیه مبتلا به شپش سر شده بود که از مدرسه گرفته بود یک دوره درمان دارویی رو گذروند وخوب شد ولی بعد از دوهفته دوباره مبتلا شده.حالا دکترشامپوی قویتری داده.مادرش میگه دائم وسایل وملافه هاش رو جوشونده ولی حالا بلاتکلیف مونده.موهاش رو هم کوتاه کردند.مادرش میگه سربچه پراز تخم شپش هست وبا شامپو هم نمیره.نگرانه که دوباره ایا تخم ها سر باز کنند.از من پرسید من اصلا تجربه ای در این زمینه نداشتم که بهش بگم .اطلاعات بیشتر از این چیزی که نوشتم هم ندارم.آیا شما تجربه ای دارید؟راستی آتوی مو در این مورد کمکشون میکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای برطرف کردن تخم شپش باید با شونه های چوبی که دندونه های ریز داره موها ررو شونه کنه, از شامپوشم مرتب استفاده کنه. موهاش رو تا جایی که میشه کوتاه کنن. حنا هم میگن تاثیر داره و شپش ها رو میکشه
با قدرت و توکل داریم تمام سختی ها رو پشت سر میذاریم
س دوستم منم چند وقت درگیرش بودم شامپوش رو هفته ای یکبار باید استاده کنه بیشتر از اون خطرناکه و اینکه روی موی خشک باید شامپو زده بشه. بعدشم مرتب موهاشو اتو مو بکشه یعنی لایه های کم از مو رو بگیره و اتو بکشه که همشون کشته بشن. مرتب با شونه های دندونه ریز با سرکه سیب یا سفید موهاشو شونه کنه. و در اخر اینکه اگر خوب نشد با موچین تخم ها رو از سرش بیرون بکشه و تو ی ظرف اب بریزه.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چجوری

gfilln | 39 ثانیه پیش
2791
2779
2792