2821
2789
عنوان

ناباروري

230 بازدید | 49 پست

سلام عزيزاي دلم.طبق نظرسنجي كه گذاشتم اكثريت موافق تاپيك درباره زايمان سزارين و ناباروري بودن

چون ممكنه برخي از مامانا مجبور به سزارين باشن تصميم گرفتم تاپيكي درباره معايب و مزايا اين نوع زايمان نزنم و فقط برخي از سوالات متداول درباره اين موضوع رو پاسخش رو بذارم

📌ناباروري:

اگر يك زوج پس از يكسال رابطه و بدون جلوگيري و با رابطه منظم موفق به بارداري نشوند ميگيم ناباروري 

حالا براي ناباروري افراد رو از نظر سن به سه دسته تقسيم ميكنيم

خانوماي زير سي سال.يك سال به طور كامل به خودشون وقت بدهند و استرسي نداشته باشن

خانوماي بالاي ٣٠سال اگر بعد از ٦ ماه اقدام منظم اگر باردار نشدن بهتره جهت برسي به پزشك مراجعه كنن

خانوماي بالاي ٣٥ قبل از اقدام يكسري برسي ها رو انجام بدهند 

(مثلا مشكلات ژن يائسگي زودرس،سابقه كيست تخمدان، جراحي تخمدان،جراحي لگني و شكمي و يا مشكلات زمينه اي مثل ديابت، تيروئيد، مصرف سيگار، چاقي و.... براي اقايون هم برخي از مشكلات وجود داره)

البته اين برسي ها بايد زوجين همراه با هم انجام بشه وفقط حضور زن يا مرد كافي نيست چون اغلب فكر ميكنن كه مشكل از خانوم ها هستش

دوستاي عزيزم شما بگين چند ساله منتظريد؟ مامانا بعد چندسال انتظار نيني دار شدن؟روش هاي درمان ناباروري كمكتون كرده يا نه؟؟؟؟

مرسي از همراهيتون🌸💫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من‌یکساله اقدامم هر دارویی خوردم‌جواب نداد 

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
من ۴سال منتظرم ۲بار آی یو ای ناموفق داشتم

سلام 

من میخوای ای یو ای کنم بنظرت خوبه یا بیخوده

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

من۲۲سالمه..درکل داره میشه چهارسال طول درمان ولی انتظار یک سال ونیم

شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد بعد دوسال اینا ازمایشش خوب شد

بعد خودم فهمیدم تنبلی دارم..یک سال داروخوردم نشد..شش ماه پیش لاپاراکردم ک پیچدگی لوله وانسداد داشتم برطرف کردن ولی هنوزم نشده..دکترم میگه ای وی اف ولی فعلا ای وی اف انجام نمیدن یزد

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

۳۱ سالمه .هشت سال نازایی .اوایل خودم تنبلی داشتم مشکل خودم حل شد که فهمیدم شوهرم ضعیفه .یه بار حاملگی خارج از رحمی داشتم یه بار سقط داشتم همون اوایلش .یه بار آی یو آی ناموفق😔😔

در سکوت صدایی است...! دل میخواهد که دریابد.

من که دو سال منتظر بودم دو ماه پیش دکترمو عوض کردم گفت تنبلی تخمدان خفیف داری دو ماهه امپول زدم این ماه بیشترش کرد فردا میخوا برم سونو ببینم تو چه وضعیتی هستش فولیکولا

مامان شدم😊
كاري براي بهبود تنبلي تخمدان انجام دادين؟

تصمیم به کاهش وزن گرفتم امگا ۳ میخورم. اما ۶ دوره کلومیفن و اچ ام جی مصرف کردم که فقط یک دوره فولیکول بالغ ۱۹ داشتم که اون ماه هم حامله نشدم

تنبلی ارثی دارم با دوفاستون فقط پریود میشم. دکتر متفورمین تجویز کرده که اصلا نمیتونم بخورم حالم بد میشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792