2777
2789
عنوان

دعام کنید لطفا

112 بازدید | 9 پست

خانمها من فردا ساعت ۱۲نوبت سزارین دارم 

دعا کنید تو این اوضاع به سلامتی از بیمارستان برگردیم 

خیلی نگران مادرم هستم که همراهمه .ممنونم 

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

راستی اولش ازم تست کرونا میگیرن دعا کنید مثبت نباشه خدای نکرده 

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم به سلامت زایمان کنی و خودت و نوزادت به سلامت بیاین خونه 

خواهش میکنم برای داداشم و زن و بچه اش هم دعا کن .دکترا بهشون گفتن احتمالا کرونا گرفتن .

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

تروخدا منو دعا کن زود مادر شم و برام بمونه تازه سقط داشتم دلم شکسته اس. ایشالا بچه ات رو به سلامت بغل میگیری❤️❤️❤️❤️

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
عزیزم به سلامت زایمان کنی و خودت و نوزادت به سلامت بیاین خونه  خواهش میکنم برای داداشم و زن و ...

حتما عزیزم انشالله بلا به دور باشه 

تروخدا منو دعا کن زود مادر شم و برام بمونه تازه سقط داشتم دلم شکسته اس. ایشالا بچه ات رو به سلامت بغ ...

منم سقط داشتم قول میدم یه روزی میرسه که به این روزات بخندی انشالله به زودی خدا نی نی ناز وسالم بهت میده

تروخدا منو دعا کن زود مادر شم و برام بمونه تازه سقط داشتم دلم شکسته اس. ایشالا بچه ات رو به سلامت بغ ...

منم سقط داشتم قول میدم یه روزی میرسه که به این روزات بخندی انشالله به زودی خدا نی نی ناز وسالم بهت میده

منم سقط داشتم قول میدم یه روزی میرسه که به این روزات بخندی انشالله به زودی خدا نی نی ناز وسالم بهت م ...

مرسی عزیزم امیدوارم❤️❤️

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
راستی اولش ازم تست کرونا میگیرن دعا کنید مثبت نباشه خدای نکرده 

من فکرمیکنم کاربرسمیراخانممرواشتباه قضاوت کردم که مرده چون بعداعکس واضح تری روبهم نشون داد معذرت که شماروهم به قضاوت اشتباه انداختم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی