بانو_یاسی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3671 عنوان میگو پلو 152 بازدید | 16 پست میشه طرز تهیه میگو پلو رو بهم توضیح بدید. من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم 1399/03/02 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_یاسی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3671 اومدم یاد بگیرم🤔🙂 خوش اومدی😊 من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
n۱۳۶۶ عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 5363 تاحالا میگو نخوردم اصلا خوشمنمیاد از ظاهرش چنتشم میشه بهترین نیستم اما خودمم😍
arameshefarhad71 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 6775 تاحالا میگو نخوردم اصلا خوشمنمیاد از ظاهرش چنتشم میشه نصف عمرت بر فناس زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
مااماان_گلی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 585 یاد ندا یاسی افتادم😂😂من میگوهارو مثل جوجه مزه دار میکنم چند ساعتبعد پیاز سرخ میکنم نمک و فلفل میزنم... میگوهارو میریزم و زعفرون میزنم... یکم که نرم شدسبزی پلومو ابکش میکنم و لابلای برنج میریزم...اینم.عکسش هایده ۴۰ سال پیش گفت روزای روشن خداحافظ، ولی کسی باور نکرد
مااماان_گلی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 585 تاحالا میگو نخوردم اصلا خوشمنمیاد از ظاهرش چنتشم میشه وااای دلت میاد.. من دیوونشم😍😍 هایده ۴۰ سال پیش گفت روزای روشن خداحافظ، ولی کسی باور نکرد
_esraa عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 من ی بار درست کردممیگو رو ی بار با آب میجشونی (برار5دقیقه بجوشه)یا کمتر از اون ور پیاز سرخ کن با پودر هیل و فلفل سیاه و دارچین و زعفران دم کرده و کشمش بعد میگوها رو هم اضافه کن (چند دقیقه زیر گاز)بعد با برنج قاطی کن حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
_esraa عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 یاد ندا یاسی افتادم😂😂 من میگوهارو مثل جوجه مزه دار میکنم چند ساعت بعد پیاز سرخ میکنم نمک و فل ... سفت نمیشه:؟ حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
مهرسامامان عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 17539 من قبلا دوپیازه میگو درست میکردم ولی جدیدا بنیه میگو درست میکنم همسرم بیشتر دوست داره
n۱۳۶۶ عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 5363 وااای دلت میاد.. من دیوونشم😍😍 نمیدونم فککنم ترک زبونا کم تر میخورن کل طایفه ما فککنم میگو نمیخورن مرسوم نیست یعنی اصلا نمیخام امتحان کنم بیشتر بخاطر ظاهرش بهترین نیستم اما خودمم😍
مااماان_گلی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 585 سفت نمیشه:؟ نه ... کلا هفت هشت دیقه تفت میدمتازه اگه میگو ریز باشه که کمتر تفت میخواداگه چند دیقه تو آب جوش هم بندازی بعد تفت بدی خوب میشهدر حد صورتی شدن میگوها تو آبجوشی که نمک و ابلیمو داره هایده ۴۰ سال پیش گفت روزای روشن خداحافظ، ولی کسی باور نکرد
مااماان_گلی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 585 نمیدونم فککنم ترک زبونا کم تر میخورن کل طایفه ما فککنم میگو نمیخورن مرسوم نیست یعنی اصلا نمیخام ام ... خیلی خوبه.. حتما امتحان کن😍😍لابسترم خوشمزه س شبیه میگوئه مزه ش هایده ۴۰ سال پیش گفت روزای روشن خداحافظ، ولی کسی باور نکرد
بانو_یاسی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3671 یاد ندا یاسی افتادم😂😂 من میگوهارو مثل جوجه مزه دار میکنم چند ساعت بعد پیاز سرخ میکنم نمک و فل ... 😂😂به شباهتش دقت نکرده بودم😆با چی مزه دار میکنید؟؟همون سبزی پلویی استفاده میکنید یا فقط شوید؟؟ من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
مااماان_گلی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 585 😂😂به شباهتش دقت نکرده بودم😆 با چی مزه دار میکنید؟؟ همون سبزی پلویی استفاده میکنید یا فقط شوید؟؟ با پیاز و سیر ونمک و فلفل و زعفرون و ابلیمومن سبزی پلو میریزم میتونی شویدم بریزی هایده ۴۰ سال پیش گفت روزای روشن خداحافظ، ولی کسی باور نکرد