2777
2789
یاد جاسوس های مدرسه میوفته ادم خانم خانم این بود 🤷‍♀️  انقدر بدم میاد اه  

😂😂😂😂😂😂

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
من شوهرم مث تو بود اسی!بخدا! تا سه سالگیش نزاشت از شیر بگیرمش یعنی یبار تا سه روز بهش ندادم ،شوهرم س ...

جای بچه و پدرش عوض شده بود😲😲😵😵😂😂

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂

والا ب خدا نی نی یار بیا فحش داد نی نی یار بیا عکسشو بگیر نی نی یااااار  یعنی ادم کلشو میخواد بکوبه ب دیوار رو مخی 😂

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
والا ب خدا نی نی یار بیا فحش داد نی نی یار بیا عکسشو بگیر نی نی یااااار  یعنی ادم کلشو میخواد ب ...

بهتره بگی تو مخی 😂 من اوایل دو تا گرگ گذاشته بودم فقط واسه اینکه عاشق گرگم بهم میگفتن تو عاقایی😐😐😂😂😂😂

بهتره بگی تو مخی 😂 من اوایل دو تا گرگ گذاشته بودم فقط واسه اینکه عاشق گرگم بهم میگفتن تو عاقایی😐😐 ...

خلاصه تو باغچه پر گلم بری دو تا کرم پیدا میشه 

الان میاد میگه نی نی یار بیا گفت کرم 🤪🥴🥴

دخالتت بی جا بود اینجا مجازیه ولی قطعا تو زندگی عادی هم اهل دخالت کردن سرک کشیدنی    سرت ...

شما کی هستی که منو قضاوت کنی؟

شما کی هستی که نسخه می پیچی که من فضول هستم

خوبه منم بگم شما ادم خودخواهی هستی ؟؟چونکه این همه آدم که تو  تاپیکای دیگم دیده بودم محترمانه ازتون خواهش کردن پروفایلتونو عوض کنید گفتی نه

خوبه منم بگم دلت کوچیکه؟؟که خیلیا گفتن میترسن ولی برات مهم نبود

پس منو قضاوت نکن

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش

دیگم ریپلای های  شما رو نمیخونم پس الکی تایپ نکنید

شب خوش🌹 

اُفتاده ای بودم که دستم را گرفتی مانند نوری در دلِ من پا گرفتی/از آسمانِ عشق چترَت را گشودی یکدفعه در قلبِ اسیرم جاگرفتی/تو وارثِ جود و خسایِ حیدر هستی ارثیه را از حضرت زهرا گرفتی خدای من، مهربونم، خالقِ من ،میدونم میدونم میدووونم که از دلم خبر داری، میدونی تو قلبم چیه،تو خودت به تپش های قلبم که شدت میگیره به چشم هایی که یادم نمیره به صدایی که تو گوشمه آگاهی، تو ای مهربونترین ای پاکترین ای بزرگترین محبت و حقیقی ترین عشق، منو ما رو همه رو به انچه که در اتشش میسوزیم برسون ،من باور دارم که عشق یه محبت الهههیه که به هر کسی نمیدی، عشق غیر ارادیه، شعله ی عشق رو تو توی قلبم گذاشتی و وقتی که به درگاهت دعا کردم که این محبتو که این عشق رو از قلبم ببری و از یادم محو کنی این کار رو نکردی پس خدای من لطفا معجزه کن معجزه کن که من باور دارم اعجابِ تو همه ی انتظارا رو همه ی حسرتا همه ی غم های قلبمون رو میبره،  ای پروردگار مهربونِ ما، که همیشه مواظبمونی، ما رو طعام میدی و پرده پوشی میکنی لطفا همه ی ما رو خوشبخت و رستگار کن که قلب های پر از گناه و ناامید ما جز تو کسی رو نداره و روح خستمون سرگردون و آشفته حاله، خدایا لطفا ما رو بخاطر همه ی سرپیچی ها و گناهامون ببخش، بخاطر وجودِ آن یگانه قلبِ پاکی که تو زمین به ما و در کل جهان به تمام موجودات هدیه دادی ببخش ما قدرش رو ندونستیم، قلبش رو نشکستیم بلکه تکه تکه کردیم پس خدای من، از تو خواهش میکنم به امید ما ادم های خودخواهِ دنیا دوست به امید اصلاح  ننشینی و حکومتش رو برپا و پابرجا کنی❤
شما کی هستی که منو قضاوت کنی؟ شما کی هستی که نسخه می پیچی که من فضول هستم خوبه منم بگم شما ادم خود ...

افرین همین حرفا رو ب خودت بزن 👌

صلاح کار خویش را خسروان دانند 😊

فضول_نباشیم#  ‍

موفق باشی بوس بوس ☺️

من اخه فقط از نی نی یار خواستم پروفایلشون رو برداره خیلی ممنونم❤

تو از نینی یار خواستی منو تعلیق کنه پروفایلمو برداره ولی هیچکی حسابت نکرد حتی اون 59نفر لایکتم نکردن حتی یه نفرش و نخواهند کرد تو خیال کردی کی هستی؟ امثال تو عادت کردن ب زور گویی دخالت امرو نهی کردن  دوره شما سر اومده سااادات 

انسان باش ذاتتو درست کن دیگه هم اسم منو تو تاپیکات نیار پماد بزن اونجا ک میسوزه  

خدا هیچویت حاجت امثال تو رو نمیده 

انسان_باشیم#  

ساااااادااااات خانمی  بووووس😘😘

☺️☺️☺️🌹🌹🌹🌹