من اخه فقط از نی نی یار خواستم پروفایلشون رو برداره
خیلی ممنونم❤
اُفتاده ای بودم که دستم را گرفتی مانند نوری در دلِ من پا گرفتی/از آسمانِ عشق چترَت را گشودی یکدفعه در قلبِ اسیرم جاگرفتی/تو وارثِ جود و خسایِ حیدر هستی ارثیه را از حضرت زهرا گرفتی خدای من، مهربونم، خالقِ من ،میدونم میدونم میدووونم که از دلم خبر داری، میدونی تو قلبم چیه،تو خودت به تپش های قلبم که شدت میگیره به چشم هایی که یادم نمیره به صدایی که تو گوشمه آگاهی، تو ای مهربونترین ای پاکترین ای بزرگترین محبت و حقیقی ترین عشق، منو ما رو همه رو به انچه که در اتشش میسوزیم برسون ،من باور دارم که عشق یه محبت الهههیه که به هر کسی نمیدی، عشق غیر ارادیه، شعله ی عشق رو تو توی قلبم گذاشتی و وقتی که به درگاهت دعا کردم که این محبتو که این عشق رو از قلبم ببری و از یادم محو کنی این کار رو نکردی پس خدای من لطفا معجزه کن معجزه کن که من باور دارم اعجابِ تو همه ی انتظارا رو همه ی حسرتا همه ی غم های قلبمون رو میبره، ای پروردگار مهربونِ ما، که همیشه مواظبمونی، ما رو طعام میدی و پرده پوشی میکنی لطفا همه ی ما رو خوشبخت و رستگار کن که قلب های پر از گناه و ناامید ما جز تو کسی رو نداره و روح خستمون سرگردون و آشفته حاله، خدایا لطفا ما رو بخاطر همه ی سرپیچی ها و گناهامون ببخش، بخاطر وجودِ آن یگانه قلبِ پاکی که تو زمین به ما و در کل جهان به تمام موجودات هدیه دادی ببخش ما قدرش رو ندونستیم، قلبش رو نشکستیم بلکه تکه تکه کردیم پس خدای من، از تو خواهش میکنم به امید ما ادم های خودخواهِ دنیا دوست به امید اصلاح ننشینی و حکومتش رو برپا و پابرجا کنی❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اُفتاده ای بودم که دستم را گرفتی مانند نوری در دلِ من پا گرفتی/از آسمانِ عشق چترَت را گشودی یکدفعه در قلبِ اسیرم جاگرفتی/تو وارثِ جود و خسایِ حیدر هستی ارثیه را از حضرت زهرا گرفتی خدای من، مهربونم، خالقِ من ،میدونم میدونم میدووونم که از دلم خبر داری، میدونی تو قلبم چیه،تو خودت به تپش های قلبم که شدت میگیره به چشم هایی که یادم نمیره به صدایی که تو گوشمه آگاهی، تو ای مهربونترین ای پاکترین ای بزرگترین محبت و حقیقی ترین عشق، منو ما رو همه رو به انچه که در اتشش میسوزیم برسون ،من باور دارم که عشق یه محبت الهههیه که به هر کسی نمیدی، عشق غیر ارادیه، شعله ی عشق رو تو توی قلبم گذاشتی و وقتی که به درگاهت دعا کردم که این محبتو که این عشق رو از قلبم ببری و از یادم محو کنی این کار رو نکردی پس خدای من لطفا معجزه کن معجزه کن که من باور دارم اعجابِ تو همه ی انتظارا رو همه ی حسرتا همه ی غم های قلبمون رو میبره، ای پروردگار مهربونِ ما، که همیشه مواظبمونی، ما رو طعام میدی و پرده پوشی میکنی لطفا همه ی ما رو خوشبخت و رستگار کن که قلب های پر از گناه و ناامید ما جز تو کسی رو نداره و روح خستمون سرگردون و آشفته حاله، خدایا لطفا ما رو بخاطر همه ی سرپیچی ها و گناهامون ببخش، بخاطر وجودِ آن یگانه قلبِ پاکی که تو زمین به ما و در کل جهان به تمام موجودات هدیه دادی ببخش ما قدرش رو ندونستیم، قلبش رو نشکستیم بلکه تکه تکه کردیم پس خدای من، از تو خواهش میکنم به امید ما ادم های خودخواهِ دنیا دوست به امید اصلاح ننشینی و حکومتش رو برپا و پابرجا کنی❤
بله .پروفایل سلیقه ایه .مگه اینکه مستهجن باشه که درون صورت همون اول اجازه داده نمیشه .نه اینکه چون چ ...
ممنونم🌹
پاک کرد نوشته بود اسکول من اگه مثل خودشون حرف میزدم بهم فحش هم میدادن☹
دخالتت بی جا بود اینجا مجازیه ولی قطعا تو زندگی عادی هم اهل دخالت کردن سرک کشیدنی
سرت تو زندگی خودت باشه قرار نیست همه وفق مراد تو باشن عیب عیراد های خودتو بنگر من ک با هر ریپت خندیدم یاد جاسوس های مدرسه افتادم خداییش باحالی دمت گرم انسانم اروزوست👌
واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما 😤😤🤨🤨
گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
من شوهرم مث تو بود اسی!بخدا! تا سه سالگیش نزاشت از شیر بگیرمش یعنی یبار تا سه روز بهش ندادم ،شوهرم سر کار نرفت از ناراحتی سر درد گرفتش و همش التماسم میکرد میگف تورو ارواح خاک پدرت بهش بده ! بهش دادم تا سه سال
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!