2777
2789

اوف اونایی که میگن گریه کردیم چقد لوسین بااحترام 😊 چطوری میشه؟ بچتون خوب شیر میخوره؟ خشکل میخوره؟ یا انقدر خوب و آرومه که تا حالا هیچ دغدغه دیگه ای نداشتین؟ درکتون نمیکنم. منم بچمو خیلی دوس دارم ولی دلیل نمیشه اصلا چرا

یعنی فقط دنبال یه بهونه هستید واسه غصه خوردن ..‌ آخه دیگه اینم گریه داره...اتفاقا خوشحالی داره.. ...

خوشبحالت چه منطقی هستی

منم‌خیلی احساساتیم دوس داشتم بعضی اوقات‌ خودموکنترل کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر بدم میاد بچه گنده دندون داره و راه میره هنوز شیر سینه میخوره

از بچہ، یا از مادر بچہ؟

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.

عزیزم درکت میکنم منم یه مادرم ومادربزگ دونوه.   ولی تا بچه رو از شیر نگیری بزرگ نمیشه  بخصوص ازنظر عقلی

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خب ماشالا دو سالشه دیگه

خب باشه بزار تا ۳ سالگی بخوره اگه ناراحتی. الان از شیر گرفتن حس خوب بزرگ شدن و موفقیت و شادی داره نه ناراحتی. نمیخای از شیر محرومش کنی که. کسی رو میگن محروم که باید بهش بدی و حقشه ولی شما نمیدی و محرومش میکنی اون گریه داره

ای جونم حسابی درکت میکنم متم روزی ک تصمیم گرفتم اتقدرررررر گریه میکردم ک نگو همش ب پشرم نگاه میکردم اشک میریختم شوهرم شوک شده بود و مسخرم میکرد

ولی من خیلی اشون گرفتم پسرم و روز اول از صبح ک بدارشدم باپسرم بردمش حموم وغیل صبر کردم اومدم ی لباس چوشیدم ک تقریبا سینه هادیده نشه زیاد سرشدنم بارژ پررنگ کردم پسرم بشدتتتتت وابسته بود هی میومد سمتم نشونش میدادم آخ و اوف میکردم ومشغولش میگرد ب یچی براشم کلی خوراکی و شیرموز اینادرست کرده بودم و خریدم ظهرم انقدرباهتش بازی کردم خوابید عمرا پسرم بدون شیر خوابش ببره ولی چون دیده سینم و خوابیددیگ ازسرش افتاد شب اول و دومم وقتی گرم خواب بود سینه رو میدادم دهنش وسیرش میکردم ک درد خودمم اروم بشه

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
2790
2778
2791
2779
2792