2777
2789
عنوان

ناشکریه ولی.....😥😭😭😭

163 بازدید | 12 پست

خدایا منو ببخش 

خودم میدونم ناشکریه بی شعوریه و فلان و فلان 

پس لطفا لطفاااااا نیاین بگین واه واه حسودی و فلانی و ال وبل فقط کمکم کنید خواهرانه 

من ک با شوهرم بیرون میریم زنا و دخترای خوشگل ک میبینم کلا حالم عوض میشه ناراحت میشم حالم بد میشه حسودی میکنم و کلا ناراحت و پر غصه 

توروووو خداااااا ی چیزی بگید ب خودم بیام جدیدا خیلی اینطوری شدم 😭😭😭😭😢😢😢

میگم چرا موهای من این همه پررر نیست یا چرا قیافم اینهمه قشنگ نیست در حالی ک میدونم ته ته بیشعوری و   ناشکریه 

تورو خدا کمکم کنید خودمم این حس دوس ندارم 

خواهر چی بهت بگم وقتی منم همینجوریم😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری  میشه کمکم کنید  میخواستم برم مشاوره ولی از کرونا میترسم

کتاب بخون راجع بعش.تمرین کن.سغی کن خودت رو همین طوری که هستی دوست داشته باشه.البته زمان میبره شاسد چندین ماه ولی ارزششو داره.پادکست هم زیاد هست راجع بهشش

بسم الله الرحمن الرحیم

اوووف یه فامیل دارم زن و شوهر وقتی دختر خوشگل میبینن باهم رقابت میکنن تو هیزی😐😂انگار دوتا پسرن نه زن و شوهر حتی زنه میگه عزیزم چه تیپی داره نه😂😂😂یه بار شوهرش بهش گفت تو اصلا رو من غیرت نداری😂😂جوکن جوک

چطوری  میشه کمکم کنید  میخواستم برم مشاوره ولی از کرونا میترسم

ببین  اینقدر که ما خانمها گیر زیبایی صورت و ابرو و مژه هستیم مردها نیستند مخصوصا این خانمهایی که به زور هفت قلم ارایش و مژه مصنوعی و فلان و فلان زیبا کردند خودشون رو..

اگه میبینی شوهرت نگاشون میکنه دلیل بر پسندیدنشون نیست..یک چهره ی عجیب ، متفاوت و یا خاص نظر ادمو جلب میکنه حتی ما خانمها ولی همیشه دلیل بر تایید نیست..

وا بعضیا انقد میمالن پرنسس میشن اونارو بدون ارایش ببینی ب خودت امیدوار میشی یارو با ارایش عروس اومده بیرون .... 

یا طرف چشش بینی لب گونه عمل کرده .

ملت هزارتا کارمیکنن یکم خوشگل بشن 

یارو کرم پایین ۵۰۰هزار تومن نمیزنه ب صورتش مام میریم میگردیم ببینیم پایینتر از۵۰.۴۰هست بخریم . یارو هرروز ارایشگاهس والامنم یسال و نیم ارایشگاه نرفتم خودم اصلاح میکنم ابروهام ورمیدارمـ.  فرق ماها با اونا اینه