2777
2789
عنوان

دوبار پریود

752 بازدید | 35 پست

سلام ببخشید کسیوندارم مجبورشدم اینجابپرسم 

کسی بوده دو بار تو یک ماه پریودشه؟پرولاکتینم بالاست قرص کابرلین می خورم سرم چرخ می خوره باهاش ریزش موهم دارم جدیدا جوش هم میزنم کسی بوده خوب بشه؟

منم کابرگولین میخورم ولی ۲ بار نشدم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ماه پیش اوکی بودم قبلاهم برمومی خوردم اما الان یک بار ماه قبل ۱۱شدم امروزباز شدم

منم مشکل پرولاکتین بالا روداشتم و دارم

نمیدونم چرا ۲ بار شدی

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ببخشید ،من هر ماه چهار روز دور تر از تاریخ ماه قبلی پریود میشم ،مشکل هورمونی دارم یا تنبلی تخمدان؟  

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
خودمم نمیدونم ولی قرصه بهم نمی سازه شماباهاش راحتی

آره ...من مشکلی ندارم

چند بار میخوری درهفته؟؟

من جوش داشتم وزن اضافه کردم رفتم دکتر سونو کرد وازمایشامو دید وفهمیدم تنبلی دارم

خب عزیزم من وزنم نرماله ۴۹ام . سونو وازمایشمم سالمه ولی پرولاکتینم بالاست بیچاره ام کرده