2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تو اینستا زیاد دیدم ک میگن روشن کننده و از بین برنده لک هست ولی استفاده نکردم

واسه چاقی صورتم شنیدم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
با اجازه استارتر عزیز دوستان لک سوختگی روی ساعد دستمو چیکار کنم  کسی از کرم ادیب استفاده کرده؟ ...

آلوئه ورا بگیر بزن 

روغن حیوانی اصل بزن 

من پام سوخت هرچی زدم انگار نه انگار اخرش ازاینا زدم رفت

با اجازه استارتر عزیز دوستان لک سوختگی روی ساعد دستمو چیکار کنم  کسی از کرم ادیب استفاده کرده؟ ...

من وقتی که دستم با آب جوش ، قابلمه یا روغن میسوزه سریع بهش پماد زینک اکساید میزنم اثرش نمیمونه شماهم امتحان کن انشاءالله خوب میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزبزم برای من لکش مونده الان خودش خوب شده 

برای من همون موقع لکش رو میبره ولی شما چون گذشته ازش نمدونم تا بحال امتحان نکردم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792