2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 59 پست
اره عفونت دارم...ولی مگه عفونت هم تو دردش تاثیر داره؟؟؟

اره خیلی واسه همونه ک دردداره

امابنظرم بزارچون ی لحظس تحمل کن شوهرتوازخودت سردنکن

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏
به خودت ترس راه نده اگه بذاری همینجوری پیش بره طول میکشه برات سخت تر میشه دوست من الان ۱۰ ساله ازدوا ...

وااای خیلی سخته درکش میکنم...فکر کنم اینکه دردش چند برابر میشه بخاطر عفونت باشه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب بهش بگوووو  قبل رابطه بگو ببین عزیزم من نیازدارم مثلا این کارهارو برام بکنی وگرنه نمیتون ...

میگم ولی بی فایدس نمیتونه خودشو کنترل کنه و زود میخواد کارشو کنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اره خیلی واسه همونه ک دردداره امابنظرم بزارچون ی لحظس تحمل کن شوهرتوازخودت سردنکن

اجی بخدا هزار بار طلاش کردم ولی نمیشه خیلی عضیت میشم...چیکار کنم عفونتم ازبین بره

امابمونی دیگ نمیتونی بدترمیشی 

انبرنیا نه ولی حتما میرم دکتر دیگه خسته شدم

به من میگه نمیزارم عمل کنی باید طاقت بیاری

کی میگه؟نوع پردت چیه؟پوزیشن از بغل امتحان کن

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
دقیقا...کلا 5 دقیقه پیشنوازی میکنه و بعد شروع میکنه😶

عزیز ربطی به شوهرت نداره منم اولش میگفتم ک مقصر شوهرمه بعدشم خودم ترسوام رفتم دکتر دکتر گفت پردت نوعیه که باید عمل بشه چون ضخیمه البته گف دوهفته بهت فرصت میدم ک خودتون بدون عمل کارتونو کنین بعد بیا عمل چنتا قرص ارام بخشم نوشت ولی من اومدم خونه الکی گریه کردم بشوهرم گفام دکتر گفته راهی نداره فقط عمل اونم راضی شد گفتم دکتر گف اصلا خودتون امتحان نکنین😁

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
کی میگه؟نوع پردت چیه؟پوزیشن از بغل امتحان کن

شوهرم...از نوع مسدود...اونم امتحان کردم بازم نمیشه

عزیز ربطی به شوهرت نداره منم اولش میگفتم ک مقصر شوهرمه بعدشم خودم ترسوام رفتم دکتر دکتر گفت پردت نوع ...

😂😂😂😂😂منم خیلی ترسو ام موقع رابطه خود به خود قفل میکنم و پاهام میلرزه...این مورد رو شوهر لجبازم اثر نداره

😂😂😂😂😂منم خیلی ترسو ام موقع رابطه خود به خود قفل میکنم و پاهام میلرزه...این مورد رو شوهر لجبازم ...

فکر میکنی شوهر منم اینجوری بور هرشب گریه و قهر داشتیم....خیلی اذیتم کرد منم پاهام قفل میشه ...ولی دکتر برو ضرر نداره بهت میده نوع پردت چیه

شوهرم...از نوع مسدود...اونم امتحان کردم بازم نمیشه

عزیزم مسدود ک حتما باید عمل بشه ...دس دس نکن اگ طوریت بشه شوهرت میخاد جای تو درد بکشه برو دکتر

عزیزم مسدود ک حتما باید عمل بشه ...دس دس نکن اگ طوریت بشه شوهرت میخاد جای تو درد بکشه برو دکتر

چی بگم والا منم میگم مسدود باید عمل شه ولی باز میگه نه

مرغش پا نداره