2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی😔😔😔

163 بازدید | 13 پست

من خیلی از این اوضاع خسته شدم،به خاطر بارداری میترسم پامو از خونه بیرون بذارم ولی همه ی اطرافیانم همش با هم در رفت و آمدن،میرن بیرون ،خونه ی هم میرن مهمونی ولی من همش تو خونم😭😭

چکار کنم اوضاعم بهتر شه؟

همه میگن تو وسواس داری ببین ما هیچیمون نمیشه...

حتی هنوز یه لباسم واسه بچم نخریدم😔😔😔

منم خواهرم حامله هست تقریبا همین وضعیت رو داره ولی چیزاشو داره اینترنتی هی سفارش میده 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

والا من باردار نیستم ولی خونمونم همش خسته شدم دیگه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم گلم از اول بارداری بخاطر جفت پایین استراحتی شدم شهر غریبم هستم ۵ ۶ ماهه پامو هیچ جا نذاشتم جز مطب و سونو ..هیچی هم نخریدم هنوز

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

والا من که باردار نیستم ولی از اول اسفند پامو بیرون نذاشتم. نمیدونم اینایی که همه جا میرن چه دلی دارن.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

پس مثل من زیاد هست...

والا خانوادم جوری همه چیزو عادی گرفتن که من از رفتار اونا دارم افسردگی میگیرم😔

تو این شرایط که دلم میخواست همش خونه مامانم باشم ،دستپخت مامانمو بخورم ،همش خودم باید تنهایی همه کارامو انجام بدم.

خیلی برای من غیر قابل تحمل شده میترسم دچار افسردگی بشم

منم باردارم تازه امروز رفتم بیرون دو دست لباس برا بچه هام بخرم..خسته شدم از بس تو خونه نشستم والا😥عید هم میرم خونه مادربزرگم بعد ۴ ماه 😍

خداجونم دوقلوهام صحیح وسالم دنیا بیان😍
منم همینم گلم از اول بارداری بخاطر جفت پایین استراحتی شدم شهر غریبم هستم ۵ ۶ ماهه پامو هیچ جا نذاشتم ...

مثل من. منم فقط مطب دکتر و سونو میرم، قبل بارداری کل برنامه داشتم واسه این دورانم،میخواستم برم خرید کنم همه چیو حضوری ببینم و لذت خرید کردن برام بیشتر شه ولی الان ...

اصلا نمیتونم اینترنتی خرید کنم،عادت دارم باید همه چیو لمس کنمو از نزدیک ببینم

منم باردارم تازه امروز رفتم بیرون دو دست لباس برا بچه هام بخرم..خسته شدم از بس تو خونه نشستم والا😥ع ...

خوبه حداقل یه چیزی خریدی😅،

خداروشکر خونه مادربزرگتونم میرید ایشالا خوش بگذره. ولی من خودم دچار وسواس فکری شدم میگم اگه برم خونه ی فلانی نکنه ناقل باشه من متوجه نشم

خوبه حداقل یه چیزی خریدی😅، خداروشکر خونه مادربزرگتونم میرید ایشالا خوش بگذره. ولی من خودم دچار وسو ...

اگه نخرم بچه هام چی بپوشن🙁دوماه دیگه دنیا میان هیچی ندارن.

خداجونم دوقلوهام صحیح وسالم دنیا بیان😍