2777
2789
عنوان

جایز است؟

216 بازدید | 26 پست

ایا جفت پا رفتن تو صورت مادر شوهری که توقع داره عروس هرجا میره خواهر شوهر مشنگشم با خودش ببره جایزه؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس هر جا میره نباید بگه.چ دلیلی داره بدونن اهسته بزن بیرون وقتی بفهمن ک دیگه رفتی و برگشتی.عادت میکنن

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤

بنابر احتیاط مستحب 👋

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

رو دادن به خانواده شوهر گناه کبیره اس خواهرم.بزرگ و کوچیک هم نداره نر و ماده هم همینطور.از تجربیاتم دراختیارتان گذاشتن.و من الله توفیق.باشد که رستگار شوید

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.