دوستان من پوستم تقریبا چربه ولی نه خیلی یعنی طوری که از حمام میام یا میشورم صورتموباید حتما مرطوب کننده بزنم چون خشک میشه صورتم. یه مدته سینره مخصوص پوست چرب میزنم احساس میکنم جوش میزنم باهاش خیلی صورتومات میکنه اصلا چربی نداره . شمام شده سینره بزنید بعد جوش درارید؟ اگه مرطوب کننده خوب میشناسید معرفی کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
[QUOTE=137941425]عزیزم مناسب انواع پوست من هم به صورتم میزنم هم دستام عالیه دو هفته گرفتمش پوستم ...[/Qمیخام بدونم روش نوشته مخصوص پوست صورت؟خیلی ماتو خشک نمیکنه که صورتو؟قیمتشم میگی عزیزم