2777
2789
عنوان

مرطوب کننده خوب برا صورت

160 بازدید | 16 پست

دوستان من پوستم تقریبا چربه ولی نه خیلی یعنی طوری که از حمام میام یا میشورم صورتموباید حتما مرطوب کننده بزنم چون خشک میشه صورتم. یه مدته سینره مخصوص پوست چرب میزنم احساس میکنم جوش میزنم باهاش خیلی صورتومات میکنه اصلا چربی نداره . شمام شده سینره بزنید بعد جوش درارید؟ اگه مرطوب کننده خوب میشناسید معرفی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

QV

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
اسی منم شوینده مخصوص پوست چربش رو خریدم مارک سینره ، الان صورتم همش جوشهای ریز زده ، ینی بخاطر اونه؟ ...

نمیدونم عزیزم شاید چون من 4روزه نمیزنم صورتم جوش جدید نزده میخای شمام چند روز نزن اگه ازون باشه معلوم میشه

من کلوین چند منظوره میزنم خیلی برا پوستم خوبه 

هم دستامو خوب کرد هم صورتمو

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
عزیزم مخصوص صورته فقط؟

عزیزم مناسب انواع پوست 

من هم به صورتم میزنم هم دستام 

عالیه 

دو هفته گرفتمش پوستم عالی شده 

خیلی سبک و سریع جذب میشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

[QUOTE=137941425]عزیزم مناسب انواع پوست  من هم به صورتم میزنم هم دستام  عالیه  دو هفته گرفتمش پوستم ...[/Qمیخام بدونم روش نوشته مخصوص پوست صورت؟خیلی ماتو خشک نمیکنه که صورتو؟قیمتشم میگی عزیزم

[QUOTE=137941425]عزیزم مناسب انواع پوست  من هم به صورتم میزنم هم دستام  عالیه  دو هفت ...

دیجی کالا داره میتونی مشخصاتشو کامل بخونی 

من گرفتم ۱۰۳ الان دیدم شده ۱۱۰

اما حجمش زیاده میارزه بگیری

اینم عکسش