2821
2789
عنوان

بد جواب دادم؟

144 بازدید | 13 پست

دوستم میدونه من با کسی تو رابطه نیستم 22 سالمه اومد دوسته پسری که میخواد باهاش نامزد کنه و26 سالشه رو به من معرفی کرد و با این دوستمم راحتم گفتم باشه بزار امتحانمو بدم فکرم اروم تر بشه بعدش باهاش اشنا میشم و دوستمم خیلی از لحاظ اخلاقی تعریفش کرد بعد ی عکس دورم از چهرش داد خوب بود بعد من امروز رفتم اینستا پسره عکساشو دیدم از تیپش خوشم نیومد یکم جلف بود ولی از لحاظ اخلاقی هما تعریفشو میدن بعد عکسو براش فرستادم کفتم یکم جلف نیست؟ گفت که تا حالا ندیدم بیرون ایطور تیپ بزنه الان عکس مسافرتشه ایطوره گفتم نمیدونم والا فکر نکنم بهم دیگه بخوریم از لحاظ ظاهری گفت حالا بعدا میتونی بگی اینطور شلوار نپوشه گفتم نه فکر نمیکنم به این سبک ادم بخورم گفتم به ساناز دوستمون پیشنهادش بده گفت نه دیگع ولش کن  گفتم ممکنه اصلا اون از ظاهر منم خوشش نیاد بعد گفت دیگه به هیچ کس پیشنهادی نمیدم توهم امیدوارم ی خوب بیاد تو زندگیت و...زشت نبود گفنم از تیپش خوشم نمیاد؟ ی بهونه دیگه بیوردم ردش بکردم

خوب گفتی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهم گفت مشخصه اعتماد به نفس نداری و من گفتم تا حالا این سبک ادم توی اطرافم ندیدم شناختی نسبت به این تیپ ادما ندارم یکم برام سخته گقت که پس چته مگه تو شهر زندگی نمیکنی اعتماد به نفس نداری

حقیقت همیشه بهتر بگی

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
نه خوب گفتی، مگه اجباریه؟؟؟؟ 

بهم گفت مشخصه اعتماد به نفس نداری و من گفتم تا حالا این سبک ادم توی اطرافم ندیدم شناختی نسبت به این تیپ ادما ندارم یکم برام سخته گقت که پس چته مگه تو شهر زندگی نمیکنی اعتماد به نفس نداری بهم اینو گفت

ن زشت نبوده عزیزم..دیگ تونظرتودادی..اینم بگم بهت ب امید اینک یکی رو تغییربدی باکسی رابطه برقرار نکن ...

اره منم گفتم مشکل شلوارش نیست اون چیزی که به من نمیخوره شخصیت ادمیه که تیپش ایطوره درسته مهربونه مردونس اخلاقش اما ی جاهای دیگه به تفاهم نمیرسیم 

حقیقت همیشه بهتر بگی

وقتی حقیقت رو گفنم حس کردم الان میگه خودش عقب موندس تیپ امروزی رو خوشش نیومده چون من زیاد اهل مد نیستم که هرچی اومد بپوشم و پسره یکم لاغر بود من زیاد  ادم لاغر به دلم نمیشینه هرکسی ی طوره دیگه حالا هر چقدرم طرف مقابل بگی خوبه ی سری چیزا دلیه

وقتی حقیقت رو گفنم حس کردم الان میگه خودش عقب موندس تیپ امروزی رو خوشش نیومده چون من زیاد اهل مد نیس ...

دوستان هر نظری می‌تونه نسبت به تصمیم تو بگیره. 

ولی حقیقت گفتی خیلی خوبه. نمیشه به زور وارد یه رابطه بشی. که یه موقع دوستت ناراحت نشه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.