2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

308 بازدید | 21 پست

شوهرم آدم بدبینیه کلا بد اخلاقه همه از دستش میخوام در برن نه دوستی داره نه...  از چند سال پیش روانپزشک می‌رفته و قرص می‌خورده چند سال بود بدون مشورت با پزشک قط کرده بود. با همه دعوا داره فکر میکنه براش نقشه میکشن. میخوام کارامو کنم از‌ش جدا شم با اینکه بچه دارم اما اگه حضانت بچمو تو طلاق توافقی بده بخدا فرار میکنم از دستش. دیروز برای آخرین بار یه سر به دکترش زدم گفت مشکل حادی نداشته ولی احتیاج داره دارو بخوره به منه بدبختم دارو داد ایندفعه 😫ولی من چرا باید بخورم بخدا مشکل من شوهرمه اگه چندروز نبینمش عالی میشم حالم خوبه استرسم میزه تا میبینمش حالم بد میشه. من چرا باید قرص بخورم فکنم دکتر داده من بزنم به بیخیالی و تحمل کنم تا شوهرم خوب شه. از دیروز شوهرم خوشحال که توام مشکل داری دکتر بهت دارو داده مثل مریضا میاد قرص میده دستم میگه بخور حالت خوب شه 

ولی من برعکس اون همیشه چندتد دوست داشتم قبلا فامیل هنیشه سراغ منو میگیرن منو دوست دارن آخه بخاطر زندگی با یه پارانویا حقمه قرص بخورم که برم تو خلصه نفهمم چی داره میگذره؟ شما جای من بودید چیکار می‌کردید

طلاق همیشه اخرین راه

و زمانی براش اقدام‌کن که همه فکراتو کرده باشی و با اطمینان بدونی بهترین کاره

همه جوانب رو در نظر بگیر 

همه تلاشتو بکن

و اینکه باز پزشکتونو عوض کنید

روان شناس خوب برید

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرخاله منم اینجوریه ازوقتی خالم ازدواج مرده همینجوری بدبین وبداخلاق بود الانم سی سال از ازدواجشون گذشته تواین سی سالم تحت نظرروانپزشک ی مشت قرص اعصاب میخوره خوب ک نشدهیچ بدترم شده ب همه مشکوکه فک میکنه ی شهرباهاش دشمنن عمررررخالم سوخته بنظررم طلاق بهترین انتخابه اینجورادما خوب ک نمیشن هیچ خودتم ب مرور مریض میشی

ی چیز بگم دیگه اون دکتر نرو 

احتمالا میخان تو دادگاه علیه تو استفاده بشه 

ک تو مشکل اعصاب داری و اینا 

قرصارم بنداز دور 

اگر شوهرت اصرار ب خوردن قرصات کرد 

بگو ی دکتر دیگه منو ببر بعد 

چرا بهش گفتی قرص داده بهت؟ طلاق بگیر بابا خودش مریض بود تو رو هم مریض کرده فردا بچه هم مریض میشه و بدبخت میشه و یک عمر اه و ناله پشتتون میمونه

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

همیشه اونی که سالنه ازدسته آزارای  یه بیمارواقعی به روانشناس وروانپزشک مزاجعه میکنن.منم مثله خودت شدم شوهرم هم وسواسه هم بدبین داروبایدبخوره ولی انقددادگاه هاکش دادن همه چیزوواذیتم کردتامن استرسی شدم یعنی صبحاازاسترس حمله پانیک میگرفتم رفتم دکتربه منم سرترالین دادمن دارم مصرف میکنم داروروولی بیماراصلی که عامله اضطراب ونگرانی های منه سروموروگنده راه میره وازگریه وناراحتی واسترس من لذت میبره داروهم نمیخوره پروپرومیخوادازدواح مجددهم بکنه یه دختردیگه روبخاطرسردمزاجی ووسواس وبددلی وخساستش بدبخت کنیم دوباره بعدی وبعدی و...

شوهرخاله منم اینجوریه ازوقتی خالم ازدواج مرده همینجوری بدبین وبداخلاق بود الانم سی سال از ازدواجشون ...

دقیقا منم همین فکرو دارم دکترش میگه ولش نکن حالش بدتر میشه ولی مگه من آدم نیستم من قرصی شم بتونم شوهرمو تحمل کنم یا تنش هایی که بهم وارد می‌کنرو باهاش کنار بیام. والا یه عمر سالم زندگی کردم خونه ی پدرم اومدم اینجا تمام تنو بدنم لرزه افتاده. مامانم میگه تا بچت کوچیکه جدا شو راحتتره بزرگ شه همش سراغ باباشو میگیره کارت در میاد ولی مشکل من اینه بعد از 7 سال اگه بچمو بگیره دق میکنم متاسفته بخاطر پارانویید حضانتو از شوهرم نمیگیرن فقط در صورت جنون اینکارو میکنن 

ی چیز بگم دیگه اون دکتر نرو  احتمالا میخان تو دادگاه علیه تو استفاده بشه  ک تو مشکل اعصا ...

بخدا رفتم مشکل شوهرمو بگم به خودم قرص داد. لعنتیا. نمیخوام بخورم قرصارو 

همیشه اونی که سالنه ازدسته آزارای  یه بیمارواقعی به روانشناس وروانپزشک مزاجعه میکنن.منم مثله خو ...

وای دقیقا منم همینم میخوام از خونش فرار کنم اونقد اذیتم کرده. اگه من بیمارم پس چطور اگه چندروز شوهرمو نبینم حالم خوبه آرومم فکرم آزاده. ولی به محض دیدنش حالم خرابه. خب مگه دیونم به اجبار قرص بخورم شبی میت بیوفتم یه گوشه تا بتونم اونو تحمل کنم  

وای دقیقا منم همینم میخوام از خونش فرار کنم اونقد اذیتم کرده. اگه من بیمارم پس چطور اگه چندروز شوهرم ...

کاش قبله بچه یه فکری میکردی .متاسفانه مملکت داغونی داریم زن هیچجوره حقه طلاق نداره اصلاقاضی معنیه پارانوئیدوواسواس جبری و.. رونمیفهمه طبقه قانون وعرفمون این بیماری هانشان دهنده ی مردبودنه .ولی زنی که ازترس شوهرش بااسترس دست وپاش تکون میخوره روانیه وبایدمهریه ببخشه.هرچی میکشیم ازقانونای چرنده

کاش قبله بچه یه فکری میکردی .متاسفانه مملکت داغونی داریم زن هیچجوره حقه طلاق نداره اصلاقاضی معنیه پا ...

وای خدایا رحم کن. میخوام مخشو بزنم ازش طلاق بگیرم بگم به اجبار بچه باهات دارم زندگی میکنم یه جوری که دلش بشکنه ولم کنه. ولی لعنتی از بچش نمیگذره. من بجه نمیخواستم منو بزور باردار کرد خودمم نفهمیدم. فهمید میخوام برم ولش کنم پایبندم کرد. مگه نمیگن مهریه عندالمطالبه س پس چرا نمیدن 

وای خدایا رحم کن. میخوام مخشو بزنم ازش طلاق بگیرم بگم به اجبار بچه باهات دارم زندگی میکنم یه جوری که ...

آخه خواهرچی روقاعده وقانون پیش میره که مهریه روبدن به ما.حضانت وحقه طلاق روازای بخشش مهریه بگیرازش .باوکیل مشورت کن بیگداربه آب نزن .حساسیت هم نشون نده زیادگریه وترس واسترس و...اگه داری هم نشون نده بهش اون قرصاهم بندازدورهرجااسمشوآوردبگودروغه قرصی درکارنیست.