2777
2789

لطفا لایک

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به بچه داره پسر من به روش حلقه بود فقط همون 2ساعت اول بیقراری کرد و روز هشتم حلقه افتاد

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

تحقیق کنین قبل ختنه و دکترها (نمونه کارهاشون) حتماً سرچ کنین حتماً مقایسه بکنین! خیلی مهمه!!

تعریف لازم ندارن!

خیلی شریف و خونسرد و مسلط به کارشون بودن

وقتی رسیدیم دو پرستار بسیار مودب و مهربان ما رو تحویل گرفتن

اونروز ما نفر دوازدهم ختنه بودیم مطب شلوغ بود اما چون سروقت اومده بودیم

نیمساعت بیشتر معطل نشدیم حتما وقت قبلی بگیرین

ختنه فقط ۷ دقیقه شاید کمترم طول کشید اصلا گریه نکرد باورم نمیشد!

کاملا آروووم و خوش به حالش! بود داشت بازی میکرد تلویزیون بودبالا سرش داشت اونو نیگا میکرد

الان با اینکه چند ماهی گذشته

جناب دکتر بلندی عزیز خداحفظتون کنه

خیال ما مادرا با وجود اساتید باتجربه ای مثل شما راحته!