سلام خانما سه روزز از موعدم میگذره. آمپول hcgزدم قرص لتروزفم هم خوردم. بی بی چک میزنم منفیه. از دیشبم زیر دلم درد میکنه. بعضی وقتا هم خوب میشم. بدنم ضعف میره. همش احساس گرسنگی میکنم صورتمم پر شده از جوش. گاهی هم احساس تهوع دارم. چی میتونه باشه؟
خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه تنبلی نداشتم تا حالا. دوره هام همیشه مرتب. سونوهم چیزی نشون نداد
خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
من تا یک ماه بعد بارداریم هم بی بی چکم منفی میشد هم آزمایش خونم میگفتن برو بیست روز دیگه بیا با حال ...
عزیزم از اول علایم بارداری داشتی که شک کردی به بارداریت؟منم ۹ رور گذشته هر دو منفیه جوابشون بنظرت امید داشته باشم؟
کار خوبه خدا کنه …لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستید💙🥹 همون موقع که فکرشو نمیکردم خدا بهم یکی از فرشته هاش رو بخشید🤲🏻💜مامانِ هدیه مادرم فاطمه زهرا🤲🏻🥹در تاریخ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ فهمیدم مامان شدم😍برای تشکیل قلب بچم دعا کنید🤲🏻🥹