2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بالای هفده هجده بالغه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

پانزده تا بیست و یک نرمالشه حالا بعضی ها با پایینتر یا بالاتر هم باردار شدن 

دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده   
بهترین زمان برای اقدام کیه ...؟!!

از وقتی ک پاک شدی بهتره یک درمیون شب اقدام کنی ولی اگ خاستی ازکیت تخمک گذاریم استفاده کن هروخ دورنگ شد اقدامتوحتمن کن گلم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
از وقتی ک پاک شدی بهتره یک درمیون شب اقدام کنی ولی اگ خاستی ازکیت تخمک گذاریم استفاده کن هروخ دورنگ ...

من هفته پیش رفته بودم دکتر ۴ تا فولیکول داشتم ۱۱ و۱۲ ۱۴ ۸ بود گفت کوچیکه باید ۱۸ تا ۲۱ باشه تا باردار شی من بارداری اولم ۱۴ بود اونم با دارو باردار شدم  و متاسفانه نی نیم دنیا اومد نموند 😔😔😔

من هفته پیش رفته بودم دکتر ۴ تا فولیکول داشتم ۱۱ و۱۲ ۱۴ ۸ بود گفت کوچیکه باید ۱۸ تا ۲۱ باشه تا باردا ...

واای چرا نموند عزیزم😢