2777
2789
عنوان

نگرانم

106 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من یه مدته با یکی وارد رابطه شدم که ازش خیلی دورم و ۷ساعت فاصلس خیلی دوسش دارم و هم دانشگاهی هستیم میترسم از دستش بدم همش نگرانم و استرس دارم میگم نکنه منو نخواد چیکار کنم از این نگرانی ها در بیام ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به این زودی به کسی دلنبند 

راستش الان دیگه زود نیست و ما دو ترمه که داریم اشنا میشیم باهم هیچوقت حرف یا کار بدی ازش ندیدم از من دو ترم بالاتره و از همکلاسیاش پرسیدم همه تاییدش میکنن

منم ازین حسا دارم الانم قهریم😭 گوشیشو خاموش کرده ابله😭 میدونه دوس ندارم خاموش باشه گوشیش حرصمو ...

ما تا حالا به دو ساعتم نکشیده دعواهامون میگه تا اشتی نکردیم حق نداری افلاین بشی همین کاراش باعث میشه حتی تصورم نکنم بخوام از دستش بدم 

اگه حستون واقعی باشه اصلا نگران دوری نباش تازه خوبه شما هم دانشگاهید من ۷ ساله با طرفمم فاصلمونم بیش ...

من اصلا نگران فاصله نیستم ولی چون یدونه دخترم میدونم بابام مخالفت شدید میکنه

ما تا حالا به دو ساعتم نکشیده دعواهامون میگه تا اشتی نکردیم حق نداری افلاین بشی همین کاراش باعث میشه ...

اینا واسه چن ماهه اوله😂😂

مام ازین کارا میکردیم 

حیف ازم دوره وگرنه میرفتم تا میخورد میزدمش😔دلم تنگ شده براش از دیشب خاموشه

میشه ی صلوات برا حل مشکلم بفرستین؟خدا خیرتون بده🌸
راستش الان دیگه زود نیست و ما دو ترمه که داریم اشنا میشیم باهم هیچوقت حرف یا کار بدی ازش ندیدم از من ...

خوبه که فقط رابطه دور خیلی مراقبت میخواد و صبر بعدش دختراهم حس شیشمشون قویه دیگه میفهمن طرف واقعا میخوادشون یا نه همینجوری از رو سرگرمی

من اصلا نگران فاصله نیستم ولی چون یدونه دخترم میدونم بابام مخالفت شدید میکنه

منم خونوادم ب شدت مخالفن حتی نمیدونن در ارتباطیم ولی خو چی میشه کرد اونو دوس دارم فقط😥