2777
2789
عنوان

امروز تولدمه

159 بازدید | 24 پست

امروز تولدمه و ۴ ساله ازدواج کردم اما هیچ بار شوهرم حتی تولدم رو تبریک نگفته. بهش گفتم که دوس داشتم برام تولد می گرفتی اما هیچ... حتی امسال که باردارم... 💔💔💔💔😔😔😔😔

تولدت مبارک عزیزم ❤❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال ماهم نمیگه عادت کردیم دیگه

خواهرم خودش برا خودش کیک وکادو میخره،اینقده میرقصه تا جونش در میاد

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم

تولدت مبارک منم پس فردا تولدمه شوهر منم همینجوریه

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

بهترین کادو رو پرودگار بهت داده که الان در درونت هست

سال دیگه همین موقع باهم تولد میگیرین کلی هم خوش میگذرونی 

تولدت مبارک مامان خوشگل ❤

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

منم دیروز تولدم بود😞😒 هیچکس بهم تبریک نگفت😊

ولی من به شما تبریک میگم..

تولدت مبارک خانومی🌼🌹🏵🌷😘😘

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
تولدت مبارک عزیزم ❤❤

زهرا ما منتظر وصال شماییما چی شد پس مردیم از فضولی یه تایپیک خبریم نمیزنی لااقل محض اقناع حس کنجکاوی ما فضولا😄

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐
زهرا ما منتظر وصال شماییما چی شد پس مردیم از فضولی یه تایپیک خبریم نمیزنی لااقل محض اقناع حس کنجکاوی ...

عزیزم من نشناختمتون ❤

فعلا خبری نیست اخه گلم... مثل قبل داریم ادامه میدیم...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...