میخوام فقط وسایلی که استفاده میشه و ضروری هست رو بگیرم.. هیچ اطلاعاتی هم از سیسمونی ندارم میشه بگید چیا ضروری هست؟ کسی تازگی سیسمونی خریده چقدر هزینش شده؟ در مورد رنگ سیسمونی هم نظر بدید ابی و صورتی نمیخوام مرسی
*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
تخت و کمد از تولیدی تو دیوار گرفتم خیلی به صرفه شده، البته یکسال و نیم پیش، لباس تا ۶ ماهگی و مای احتیاج بیشتر، پرده فرش، ست ساعت ،پرده، تخت کنار مادر میخواستم بگیرم از این گهواره فانتزی ها، که خداروشکر نگرفتم چون دختر من زود غلط زد و نشست باور کن فقط تا ۵ ماه میتونست استاده کنه، بقیه چیزها رو هم از خاله ام قرض گرفتم مثل تخت پارک واقعا خیلی خوب با اون که اصلا تو سابقه من نبود ولی دخترم ۱۶ ماهش هنوز راحت توش میخوابه ، صندلی غذا کالسکه و روروئک
تخت و کمد از تولیدی تو دیوار گرفتم خیلی به صرفه شده، البته یکسال و نیم پیش، لباس تا ۶ ماهگی و مای اح ...
یه شیشه کوچولو ،یه دونه پستونک از هر چیز فوق العاده کم گرفتم، دختر من اصلا پستونک نگرفت اصلا به کار نیومد ،ولی شیرخشکی شد بعدش سه تا شیشه خریدم ، سرویس بشقاب و ناخن گیر اینا هم خریدم ولی سرویس قابلمه نخریدم که بعدش خریدم ،شما هم بخر، کلا چون کارمند بودم چون سیسمونی خودم خریدم بعد و قبلش خیلی فرق نداشت، ولی واقعا عاقلانه همه چیز خریدم ، زیر دکمه خیلی خوب حتما بخر شورت عینکی حتما بخر زیاد