2777
2789
عنوان

سیسمونی🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 45 پست
میشه نام ببرید اون ضروری هایی رو که خریدید؟

شیشه شیر و وسایل مربوط بهش

کریر (صندلی ماشین)

تخت

تخت و پارک

لباس

پوشک

اصلیهاش ایناس، بقیه‌اش دیگه خرده ریز هست... 

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
میشه نام ببرید اون ضروری هایی رو که خریدید؟

لباس تیکه ای  یه دوتا صفر دوتا یک دوتا 2

دو سه دست لباس مهمونی

تسک و بالش دم دستی دو دست

روانداز مناسب فصل دوتا

زیرانداز تعویض دوتا

کریر

گهواره

شیشه و فلاسک

شیرجوش کوچیک

حوله و لوازم بهداشتی

دستمال خشک کن هم زیاد بگیر یا بدوز

اینا چیزایی که تا الان نیازم شده

**اللهم عجل لولیک الفرج**

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه پیج هست تو اینستا که واسه قمه خیلی خیلی فروش داره نمیدونم اگه بگم فک میکنی تبلیغه فک کنم آیدیش 02 ...

اسمش نمیدونی چیه؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
میشه عکس بفرستی از رنگ وسایل 

شرمنده ی روی ماهتم خواهر همسرم هم تو نی نی سایته دلم نمیخاد شناخته شم

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

تخت و کمد از تولیدی تو دیوار گرفتم خیلی به صرفه شده، البته یکسال و نیم پیش، لباس تا ۶ ماهگی و مای احتیاج بیشتر، پرده فرش، ست ساعت ،پرده، تخت کنار مادر میخواستم بگیرم از این گهواره فانتزی ها، که خداروشکر نگرفتم چون دختر من زود غلط زد و نشست باور کن فقط تا ۵ ماه میتونست استاده کنه،  بقیه چیزها رو هم از خاله ام قرض گرفتم مثل تخت پارک واقعا خیلی خوب با اون که اصلا تو سابقه من نبود ولی دخترم ۱۶ ماهش هنوز راحت توش میخوابه ، صندلی غذا کالسکه و روروئک 

ببین من تخت و کمد با روروک و دوچرخه و سه چرخه و گهواره و پشه بند و سرویس وان براش برداشتم با اینایی ...

چقدر لباس خریدی؟ من پشیمون شدم البته به خاطر کرونا چون توی خونه بودیم خیلی هاش بدون استفاده شد توی خونه داره میپوشه😷

با سرویس چوب 10 تومن شد؟

آره من فقط تخت و کمد گرفتم 10 تا 12 تومن شد البته من آبان گرفتم الان حتما بیشتر میشه. اون موقع تازه بنزین گرون شده بود افزایش قیمت نبود

اسمش نمیدونی چیه؟

گفتم دیگه آیدی پیج اینستاش 025tati این اصلا برندشونه من که خیلی راضی بودم از کارشون اگه اینستا داری ببین پیجشونو 

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
تخت و کمد از تولیدی تو دیوار گرفتم خیلی به صرفه شده، البته یکسال و نیم پیش، لباس تا ۶ ماهگی و مای اح ...

یه شیشه کوچولو ،یه دونه پستونک از هر چیز فوق العاده کم گرفتم، دختر من اصلا پستونک نگرفت اصلا به کار نیومد ،ولی شیرخشکی شد بعدش سه تا شیشه خریدم ، سرویس بشقاب و ناخن گیر اینا هم خریدم ولی سرویس قابلمه نخریدم که بعدش خریدم ،شما هم بخر، کلا چون کارمند بودم چون سیسمونی خودم خریدم بعد و قبلش خیلی فرق نداشت، ولی واقعا عاقلانه  همه چیز خریدم ، زیر دکمه خیلی خوب حتما بخر شورت عینکی حتما بخر زیاد

چقدر لباس خریدی؟ من پشیمون شدم البته به خاطر کرونا چون توی خونه بودیم خیلی هاش بدون استفاده شد توی خ ...

ی قفسه ش بزرگه برا تا ۷سال

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚