محبوبه۲۹ مدیر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 83 عنوان سقط جنین | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست سلام..کسی هست که تجربه بارداری بعد از سقط در اولین بارداری رو داشته..چه کارهایی انجام دادین برای بارداری بعدی..آیا بارداری بعدیتون خوب بود ؟ من در ۱۲ هفته و ۶ روز سقط شد و بعد کورتاژ شدم..الان ۴۰ روز میگذره .. 1399/03/02 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محبوبه۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 83 انشاله دکتر که گفت بعد اولین پریودی سونو بده بیا..بعد که برم آزمایشای سقط رو مینویسه پس؟
گل_نهال عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14834 بعضیا با آیودی هم دنیا اومدن😉خدا بخاد میشه انشالا حالا که خودش خاسته و بهم این نعمتو داده خودشم مواظبشه 🙏🙏🙏انشالا شمام بارداری بعدیت بی خطر باشه و خدا یه کوچولوی سالم بده بغلت 🙏🙏
محبوبه۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 83 انشالا حالا که خودش خاسته و بهم این نعمتو داده خودشم مواظبشه 🙏🙏🙏 انشالا شمام بارداری بعدیت بی خط ... ممنون عزیزم...
محبوبه۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 83 انشالا حالا که خودش خاسته و بهم این نعمتو داده خودشم مواظبشه 🙏🙏🙏 انشالا شمام بارداری بعدیت بی خط ... من این بارداریم به خواسته خودم نبود..حتی اورژانسی هم خوردم😶اما اومد..زود اومد و زودم رفت ..بااین وجود از اومدنشم ی مدت خوشحال بودم
محبوبه۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 83 انشالا حالا که خودش خاسته و بهم این نعمتو داده خودشم مواظبشه 🙏🙏🙏 انشالا شمام بارداری بعدیت بی خط ... چن ماهتونه الان؟
محبوبه۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 83 آبجی تو جستجوی نی نی سایت موضوع بارداری بعد سقط بزن هزاران تاپیک برات میاد بالا بخونشو ... ممنونم