2777
2789
عنوان

بدون شرح☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 35 پست
خیر .....بستگی داره رابطه به چه دلیل و از کدوم طرف مقابل تموم بشه🙏

متاسفانه باید بگم از هر طرف حساب کنی ب چشم فان باید باشه وگرنه بدجور سر کار می ریم.ولاغیر

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اشعار غمگین حالتون خوب نمیکنه لطفا اینهارو نخونید وگوش ندید روی روحتون اثر خوبی نمیزاره

صحیح👌👌 فرمایش شما متینه .....ولی چیزی که با روحیه ادم سازگار هم حال ادمو بد میکنه هم خوب ...یه حس غیر قابله درکیه ...یعنی هم دوست دارید گوشش کنید هم نه 

ولی درصد حس خوبیو که میده بیشتر از درصد حس بده و بنابراین این یه امر ناخوداگاهه که اشعار یا موسیقی هایی با حال و روحیات ادمی سازگاره رو گوش بدیم 

البته این نسخه برای همه نیست ....سپاسگزارم بابت نظرتون لطف کردید🙏🍁

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
بچه ها این اسی چرا انقدر با ادبه😐 چ معنی میده اسی مرد انقد با ادب باشه😒 مشکوکه بتر کونیدش😂

منم میبینم دنبال بهونه این ریختین تو تاپیکش بترکونینش 😂😂

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟
متاسفانه باید بگم از هر طرف حساب کنی ب چشم فان باید باشه وگرنه بدجور سر کار می ریم.ولاغیر

رابطه ایی که فان باشه ضررش بیشتر چون اکثرا ناخوداگاه از سوی یک طرف وابستگی ایجاد میشه ....مگه همه برای ازدواج روابط برقرار میکنند همشون اکثرا اولا برای سرگرمی و فان هست رفته رفته احساسی این بین بوجود میاد ...

گاهی اوقات دختر براش گرون تموم میشه و گاهی اوقاتم پسر ...همیشه برای دختر گرون تموم نمیشه

سپاسگزارم از نظرتون لطف کردید🙏🍁

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
منم میبینم دنبال بهونه این ریختین تو تاپیکش بترکونینش 😂😂

صحیح👌