2777
2789
عنوان

سيميلاك

40 بازدید | 4 پست

سلام کسی سیمیلاک گلد مصرف کرده؟! من پسرم ۲۲ روزشه بنا به دلایلی مجبورم شیر کمکی بدم میدونمم شیر مادر بهتر از شیر خشکه میدونم شیر خشک بدم بعدا سینمو ول میکنه همرو میدونم فقط میخوام شیر خشک قبلیش عوض کم یک هفتس شیر کمکی میدم بچم نفخ داره و مثل حالت کولیک قرمز میشه تا شکمش کار کنه سیمیلاک خوبه؟گفتن سیمیلاک ای کیو بلاس ولی بیدا نکردم شیر خشکقبلیشم راضی نیستم ازش میخوام بچم وزن بگیره خیلی ضعیفه و اینکه دل درد داره میخوام راحت بشه ابتامیل نیست اینجا خیلی کشتم نان هم نیست نیدو بیومیل و ببلاک ناکتالیا سیمیلاک و دیالاک هست 

تو در عین حال، آرامش و آشوبِ قلبمی♥️
ببین گلم پسرمنم ببلاک بهش میدم بعد ب دکترش گفتم واسش سیمیلاک بنویس گفت ببلاک خیلی بهتر  تر از س ...

تپل شده اقا پسرت؟!استخون بندیش میخوام محکم بشه تپل بشه امنیت بدنش بره بالا نمیخوام هی عوض کنم شیرشو سیمیلاک خیلییی تعریفش شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تپل شده اقا پسرت؟!استخون بندیش میخوام محکم بشه تپل بشه امنیت بدنش بره بالا نمیخوام هی عوض کنم شیرشو ...

من ک ازچندتا  دکتر پرسیدم همشون گفتن ببلاک بهتره بعدشم بچه شیرخشکی اصلا سیستم دفاعی بالای داره همش سرما میخوره مریضه 

من ک ازچندتا  دکتر پرسیدم همشون گفتن ببلاک بهتره بعدشم بچه شیرخشکی اصلا سیستم دفاعی بالای داره ...

یعنی چی سیستم دفاعی بالا داره سرماخورده مریضه متوجه نشد