2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنیدد

71 بازدید | 7 پست

سلام من یکی از بستگانم مریضی اعصاب شدید گرفته مریضیش هم خیلی حرف میزنه و خنده و گریه میکنه قبلا هم مشکل عصبی داسته ولی الان بعد دوسال دوباره ابنجوری شده و همش برمیگرده به زمان های قدیم به گذشته کسی هست راهنمایی کنه یا دکتر خوب تو شیراز معرفی کنه؟

سلامحتما بایدبره متخصص اعصاب روان دارو مصرف کنه واگر لازم باشه وتوهم هم داشته باشه شوک بگیره درمان ممکنه حداقل 6 ماه طول بکشه باید مواظبش بتشن به خودش اسیب نرسونه یا خودکشی نکنه..

سلامحتما بایدبره متخصص اعصاب روان دارو مصرف کنه واگر لازم باشه وتوهم هم داشته باشه شوک بگیره درمان م ...

نه هنوز به مرحله که اسیب به خودش بزنه نرسیده ولی هر روز داره مریضی پیشرفت میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاجایی که میتونین اجازه ندین شوک وارد کنن

https://www.ninisite.com/user/8ecef796-3c7d-47a8-b6ec-5ca9582b6c90/1234banoosadafi

توروخدا گزارش بزنین صلوات میفرستم

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده  
تاجایی که میتونین اجازه ندین شوک وارد کنن https://www.ninisite.com/user/8ecef796-3c7d-47a8-b ...

تا حالا شوک بهش نزدن فقط دوبار بستریش کردن متاسفانه دکترش که الان تقریبا۱۰ ساله پیشش بوده رفته امریکا الانم نمیدونیم چه دکتری خوبه چون باید بریم شهر دیگه شهر خودمون دکتر خوب نداره

نه هنوز به مرحله که اسیب به خودش بزنه نرسیده ولی هر روز داره مریضی پیشرفت میکنه 

ارتوهم داشنه باشه حتما اینکارو میکنه..باید افسردگی توهمرا درمان کنید طب سنتی هم اگر زیر نظر ادم واردی مل خیر امدبش باسه جواب میده..حتماپیگر درما بشید ونجاتش بدین وبه هیچ وه دست کم نگیریدش

ارتوهم داشنه باشه حتما اینکارو میکنه..باید افسردگی توهمرا درمان کنید طب سنتی هم اگر زیر نظر ادم وارد ...

بله اصلا نمیزاریم  خودش تنها باشع مریضیش طوری شده انگار مغزش مثل بچه ۵ ساله شده