2777
2789
عنوان

غذا برا سحر🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 32 پست
نيم ساعته اماده ميشه تو رودپز

قرمه سبزی ک تو نیم ساعت بخاد بپزه میخام صدسال سیاه نپزع 

والا خخخخخ

مزع اش چی پس لعابش چی؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آهان حالا واقعا خوشمزه میشه تو زود پز یا نه چون من تا حالا امتحان نکردم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔

منم امشب قورمه سبزی تو زودپز گذاشتم ولی دیگه فکر نکنم نیم ساعته خوب شه

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
آهان حالا واقعا خوشمزه میشه تو زود پز یا نه چون من تا حالا امتحان نکردم

من پختم عالی میشه البته نه تو نیم ساعت حداقل ۱ساعت بعدهم قرمه سبزی بسته به سبزی داره که خوب سرخ کرده باشی با گوشت گوسفند هم بذار دیگه عالی میشه

من پختم عالی میشه البته نه تو نیم ساعت حداقل ۱ساعت بعدهم قرمه سبزی بسته به سبزی داره که خوب سرخ کرده ...

فکر کنم واسه وقتایی که عجله داری بد نباشه بلاخره زودپزم گذاشتن یه استفاده ای بکنیم دیگه ازش 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔
قرمه سبزی ک تو نیم ساعت بخاد بپزه میخام صدسال سیاه نپزع  والا خخخخخ مزع اش چی پس لعابش چی؟

واي نههه خيلي خوب ميشه تو زود پز ميپزم اتفاقا خوب جا ميفته و روغن ميندازه سبزي و پياز داغم از قبل اماده ميزارم معمولا