2777
2789
عنوان

پودر کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 18 پست
تستر رو از قبل گرم میکنی؟ به خاطر اینه که موادت نسبت به قالبت کمه سریع خشک میشه واصلا وقت نمیکنه پف ...

اره از قبل گرم میکنمو ۱۸۰ درجه میذارم 

قالب بزرگه یعنی؟ نمیدونم چرا نصفش پف میکنه نصفش نه کنارع هاشم خشک میشه شبیه همه چی میشه الا کیک😞

اره از قبل گرم میکنمو ۱۸۰ درجه میذارم  قالب بزرگه یعنی؟ نمیدونم چرا نصفش پف میکنه نصفش نه کنار ...

احتمالا ببین باید دو سوم‌ قالبت کیک باشه

منم خودم تو‌ تستر درست میکنم خوب میشه

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با پودر درست میکنین شماهم؟ ن بابا از من موادش خیلی کم میره تهش😐😕

همه جوره درست میکنم

من دیگه الان چند ساله که کیک و شیرینی درست میکنم ولی اعتماد به نفستو از دست نده مال منم اولاش همش خراب میشد

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸