۰قاصدک۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 1868 عنوان لکه بینی 135 بازدید | 3 پست بچه ها من چندماهه بین دو پریودم زمان تخمک گذاری لک بینی دارم امروزم ۵ روز از پریودم میگذره ترشحات خونی داشتم خطرناکه؟راستی اینم بگم پلی کیستیکم متفورمین میخورم عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤ 1399/03/02 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توووووخوبی عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1175 منم همبنجورم..میگن چون تنبلی داریم طبیعیه رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
۰قاصدک۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 1868 منم همبنجورم..میگن چون تنبلی داریم طبیعیه فقط بین دو پریوده؟ من میترسم برم دکتر بخاطره کر ونا شماهم متفورمین میخوری؟ عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤
توووووخوبی عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1175 فقط بین دو پریوده؟ من میترسم برم دکتر بخاطره کر ونا شماهم متفورمین میخوری؟ منکه اصلا پریود دریت درمونی ندارمولی وقتی قرص میخورم پریود بشم اواسطش لک قهوه ای میبینم.یا دو روز قبل شروعش..نه سالها پیش میخوردم رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕