2777
2789

چقدم که تونستی صداش کنی

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جونم چیه؟(الکی مثلا من ماریا قناد کدبانوام)😀😃

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم

ماریا جون من چند وقته کیک که میپزم حالا یا زعفرونی یا کاکاعویی یا زبرا یا پرتقالی بوی ضخم تخم مرغ  میده.وانیل میزنم .همیشه هم ۴یا ۵تا تخم مرغ میزنم .چیکار کنم که بو نده گلم؟؟؟؟....😘😘😘

گل پسرم ،قند عسلم...دخمل مامان، جون دلم🩵🩷

ماریا جون من چند وقته کیک که میپزم حالا یا زعفرونی یا کاکاعویی یا زبرا یا پرتقالی بوی ضخم تخم ...

همون ابتدا كه تخم مرغ با شكر و وانيل هم ميزني، به حدي هم بزنه حدود ١٠ دقيقه كه كلا موادت به كرم رنگ بزنه و قشنگ ٢برابر بشه

همون ابتدا كه تخم مرغ با شكر و وانيل هم ميزني، به حدي هم بزنه حدود ١٠ دقيقه كه كلا موادت به كرم رنگ& ...

همین کارو میکنم همیشه ....ولی بو میده🤧🤧🤧

گل پسرم ،قند عسلم...دخمل مامان، جون دلم🩵🩷