گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
ماریا جون من چند وقته کیک که میپزم حالا یا زعفرونی یا کاکاعویی یا زبرا یا پرتقالی بوی ضخم تخم مرغ میده.وانیل میزنم .همیشه هم ۴یا ۵تا تخم مرغ میزنم .چیکار کنم که بو نده گلم؟؟؟؟....😘😘😘
همون ابتدا كه تخم مرغ با شكر و وانيل هم ميزني، به حدي هم بزنه حدود ١٠ دقيقه كه كلا موادت به كرم رنگ& ...
همین کارو میکنم همیشه ....ولی بو میده🤧🤧🤧
زرده و سفیده و جدا کن. زرده و زیاد بزن تا بو نده. از اب جوش استفاده کن. وانیل یا اسانس ...
مرسی گلم😘😘😘😘