2777
2789
از طریق اپ هم میتونی با قیمت پایینتر هم میشه

من الن با بام خریدم ولی اصن نمیدونم چی هس؟ 🤣

سهام کجارو خریدم؟ چون تفکیک نشده مال کجاس

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام .. از آپ بهتر و اسونتر خرید میکنی برنامه آپ بزن گذینه نشان بانک بعدش بزن رو عرضه سهام دولتی    .. فکر کم بعد از خرید تا مدت 2 ماه بعدش میتونی خرید و فروش کنی . 

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
سلام .. از آپ بهتر و اسونتر خرید میکنی برنامه آپ بزن گذینه نشان بانک بعدش بزن رو عرضه سهام دولتی&nbs ...

ممنون خریدم من

ولی اصن نمیدونم چی هست تفکیک نشده سهام کجاس اصلا

یا من سردر نمیارم 

شما میدونید! ؟

ممنون خریدم من  ولی اصن نمیدونم چی هست تفکیک نشده سهام کجاس اصلا یا من سردر نمیارم  شما ...

خریدی که انجام میدید تقسیم میشه بین سهامهایی که موجوده مثلا من با آپ زدم سهام دوتا بیمه بود و چهارتا بانک که مبلغم بین سهامها تقسیم میشه بعد از دوماه فروش و معامله ازاد میشه .. اونوقت شما میتونید هر کدوم و دوستداری بفروشی و یکی دیگه بخری..

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
خریدی که انجام میدید تقسیم میشه بین سهامهایی که موجوده مثلا من با آپ زدم سهام دوتا بیمه بود و چهارتا ...

ممنون🌷🌷